На Харківщині прикордонники виявили в машині медичні препарати і патрони - «Политика» » «Новости Дня»
Влада
Опубликовано: 12:36, 09 июня 2019
Политика / Украина

На Харківщині прикордонники виявили в машині медичні препарати і патрони - «Политика»

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України. В пункті пропуску «Плетенівка» на кордоні з Росією співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці завадили переміщенню медичних препаратів...
На Харківщині прикордонники виявили в машині медичні препарати і патрони - «Политика»
На Харківщині прикордонники виявили в машині медичні препарати і патрони - «Политика»

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.


В пункті пропуску «Плетенівка» на кордоні з Росією співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці завадили переміщенню медичних препаратів та набоїв.


Їх намагався незаконно перевезти через кордон громадянин Узбекистану. 42-річний чоловік прямував за межі України автомобілем «Мерседес Спринтер» і для проходження оформлення обрав смугу руху «зелений коридор», демонструючи тим самим, що не має заборонених речей.


Проте за результатами оцінки ризиків у прикордонників Харківського загону виникли сумніви, що транспортним засобом все ж можуть незаконно переміщуватися товари, або небезпечні речовини. Саме тому було ініційовано спільно з митниками проведення додаткової перевірки, до якої також залучили службового собаку.


У результаті поглибленого огляду серед речей виявлено 12 набоїв калібру 9 мм, а в міжстельовому просторі за обшивкою автомобіля понад 500 флаконів та упаковок з медичними препаратами.


Вартість медпрепаратів становить близько 70 тисяч гривень, крім того у чоловіка вилучили транспортний засіб оцінений у понад 280 тисяч гривень.



...

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України. В пункті пропуску «Плетенівка» на кордоні з Росією співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці завадили переміщенню медичних препаратів та набоїв. Їх намагався незаконно перевезти через кордон громадянин Узбекистану. 42-річний чоловік прямував за межі України автомобілем «Мерседес Спринтер» і для проходження оформлення обрав смугу руху «зелений коридор», демонструючи тим самим, що не має заборонених речей. Проте за результатами оцінки ризиків у прикордонників Харківського загону виникли сумніви, що транспортним засобом все ж можуть незаконно переміщуватися товари, або небезпечні речовини. Саме тому було ініційовано спільно з митниками проведення додаткової перевірки, до якої також залучили службового собаку. У результаті поглибленого огляду серед речей виявлено 12 набоїв калібру 9 мм, а в міжстельовому просторі за обшивкою автомобіля понад 500 флаконів та упаковок з медичними препаратами. Вартість медпрепаратів становить близько 70 тисяч гривень, крім того у чоловіка вилучили транспортний засіб оцінений у понад 280 тисяч гривень. .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика