Махершала Алі зіграє Блейда - «Политика» » «Новости Дня»
Арсений
Опубликовано: 16:12, 24 июля 2019
Политика / Украина

Махершала Алі зіграє Блейда - «Политика»

Студія Marvel оголосила про перезапуск культової вампірської стрічки 90-х років Блейд. Офіційна заява про зйомки нового Блейда була зроблена на міжнародному фестивалі Comic-Con в Сан-Дієго. ...
Махершала Алі зіграє Блейда - «Политика»
Махершала Алі зіграє Блейда - «Политика»

Студія Marvel оголосила про перезапуск культової вампірської стрічки 90-х років Блейд.


Офіційна заява про зйомки нового Блейда була зроблена на міжнародному фестивалі Comic-Con в Сан-Дієго.


Також було оголошено, що супергероя-мисливця на вампірів зіграє американський актор Махершала Алі, відомий за роллю у фільмі Зелена книга, за яку отримав Оскар, а також завдяки ролям у серіалах Справжній детектив і Картковий будиночок.


Глава кіностудії Marvel Кевін Файгі поділився з виданням The Hollywood Reporter подробицями співпраці з Алі, зазначивши, що актор сам запропонував перезняти Блейда, а також висунув себе на головну роль.


За словами кінопродюсера, кіноактор сам зв'язався з ним після того, як отримав свій другий Оскар.


У телефонній розмові з продюсером Алі сказав, що у нього з'явилася ідея перезняти Блейда, в якому він хоче зіграти головну роль.


«Знаєте, коли вам дзвонить Махершала Алі, ви неодмінно візьмете трубку», - зазначив Файгі.


style.nv.ua


...

Студія Marvel оголосила про перезапуск культової вампірської стрічки 90-х років Блейд. Офіційна заява про зйомки нового Блейда була зроблена на міжнародному фестивалі Comic-Con в Сан-Дієго. Також було оголошено, що супергероя-мисливця на вампірів зіграє американський актор Махершала Алі, відомий за роллю у фільмі Зелена книга, за яку отримав Оскар, а також завдяки ролям у серіалах Справжній детектив і Картковий будиночок. Глава кіностудії Marvel Кевін Файгі поділився з виданням The Hollywood Reporter подробицями співпраці з Алі, зазначивши, що актор сам запропонував перезняти Блейда, а також висунув себе на головну роль. За словами кінопродюсера, кіноактор сам зв'язався з ним після того, як отримав свій другий Оскар. У телефонній розмові з продюсером Алі сказав, що у нього з'явилася ідея перезняти Блейда, в якому він хоче зіграти головну роль. «Знаєте, коли вам дзвонить Махершала Алі, ви неодмінно візьмете трубку», - зазначив Файгі. style.nv.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика