Сергій Соболєв: Мир - це НАТО - «Политика» » «Новости Дня»
Ипполит
Опубликовано: 20:42, 04 декабря 2019
Политика / Украина

Сергій Соболєв: Мир - це НАТО - «Политика»

Фракція «Батьківщина» підтримала заяву Верховної Ради, в якій закликає президента забезпечити підготовку та подання до Північноатлантичної ради НАТО та Генерального секретаря НАТО звернення про підтвердження наміру...
Сергій Соболєв: Мир - це НАТО - «Политика»
Сергій Соболєв: Мир - це НАТО - «Политика»

Фракція «Батьківщина» підтримала заяву Верховної Ради, в якій закликає президента забезпечити підготовку та подання до Північноатлантичної ради НАТО та Генерального секретаря НАТО звернення про підтвердження наміру України отримати План дій щодо членства в Альянсі.


Загалом за Постанову про Заяву Верховної Ради України «Щодо першочергових кроків забезпечення євроатлантичної інтеграції України - набуття повноправного членства України в Організації Північноатлантичного договору» (№2327) проголосували 284 народні депутати.


«Якщо ще хтось у світі не розуміє, що мир це і є НАТО, зверніться до історії. Це зрозуміли всі країни Балтії, це зрозуміли найменші країни Європи. Так, мир сьогодні - це НАТО», - на цьому наголосив перший заступник Голови партії «Батьківщина» Сергій Соболєв під час обговорень у сесійній залі парламенту.


Політик нагадав, що Юлія Тимошенко була єдиним прем'єр-міністром, яка підписала звернення про надання Україні Плану дій щодо членства в НАТО.


«Я б хотів, щоб ця традиція була продовжена й цим складом парламенту. Також нагадаю, що свого часу саме партія «Батьківщина» зібрала три мільйони підписів для проведення референдуму за вступ у НАТО, який був заблокований попередньою владою», - зазначив Сергій Соболєв.


ba.org.ua



...

Фракція «Батьківщина» підтримала заяву Верховної Ради, в якій закликає президента забезпечити підготовку та подання до Північноатлантичної ради НАТО та Генерального секретаря НАТО звернення про підтвердження наміру України отримати План дій щодо членства в Альянсі. Загалом за Постанову про Заяву Верховної Ради України «Щодо першочергових кроків забезпечення євроатлантичної інтеграції України - набуття повноправного членства України в Організації Північноатлантичного договору» (№2327) проголосували 284 народні депутати. «Якщо ще хтось у світі не розуміє, що мир це і є НАТО, зверніться до історії. Це зрозуміли всі країни Балтії, це зрозуміли найменші країни Європи. Так, мир сьогодні - це НАТО», - на цьому наголосив перший заступник Голови партії «Батьківщина» Сергій Соболєв під час обговорень у сесійній залі парламенту. Політик нагадав, що Юлія Тимошенко була єдиним прем'єр-міністром, яка підписала звернення про надання Україні Плану дій щодо членства в НАТО. «Я б хотів, щоб ця традиція була продовжена й цим складом парламенту. Також нагадаю, що свого часу саме партія «Батьківщина» зібрала три мільйони підписів для проведення референдуму за вступ у НАТО, який був заблокований попередньою владою», - зазначив Сергій Соболєв. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика