Сім причин обрати Юлію Тимошенко - «Общество» » «Новости Дня»
Маланья
Опубликовано: 12:00, 22 февраля 2019
Общество / Украина

Сім причин обрати Юлію Тимошенко - «Общество»

Відомий український політик Борис Беспалий розповів, чому треба обрати президентом України саме лідера "Батьківщини". 1. Патріотизм
Сім причин обрати Юлію Тимошенко - «Общество»

Відомий український політик Борис Беспалий розповів, чому треба обрати президентом України саме лідера "Батьківщини".


1. Патріотизм


Диванний патріотизм також непогано, однак дієвий - краще. А президентові - абсолютно необхідний.


Високий патріотизм Юлії Тимошенко високої проби, перевірений пристрасною боротьбою і тяжкими випробуваннями. Коли у 2010-му до влади дорвався кремлівський ставленик, саме вона очолила національний спротив маріонетковому режимові


Її лідерство було визнане й засвідчене Українською Об'єднаною опозицію, яка на виборах-2012 згуртувалась довкола «Батьківщини», балотувалась під назвою «Об'єднана опозиція Батьківщина», а лідерку «Батьківщини» обрала першим номером виборчого списку Визнала її лідерство і протилежна сторона, хоч і своєрідно, ув'язнивши ЮВТ на сім років. І це лише один з вироків від Путіна/Януковича і Ко. Як бачимо, просто їхня просто вихлюпнулась не словами, а тюрмою. Путінською, адже «тюрма мого васала - моя тюрма».


2. Фаховість


Патріотизм президенту необхіден, та цього замало. Патріотів в Україні десятки мільйонів, серед кандидатів у президенти - десятки (тож гасло: або Путін, або Я, яке утнув один зарозумілий кандидат, - образа гідності і цих кандидатів, і їхніх виборців, і усіх патріотів).


Необхідним для президента є й високий професіоналізм. Професіоналізм пані Юлії, її фахову відповідність визнають навіть опоненти. Детально на цьому зупинятись зайве, відзначу лиш: її професіоналізм не точковий, не галузевий, а системний - в усіх сферах майбутньої президентської роботи.


3. Благодатний сплав: соціальність плюс інноваційність


«Юліну тисячу» знають всі, як і її традиційну соціальну спрямованість. Це зосталось.


Водночас, Ю. Тимошенко не просто високий професіонал і чуйна людина, а людина спрямована у майбутнє - модерне, інноваційне, гідне 21-го сторіччя. Спрямована і як державниця, і як особистість. На доказ - п'ять ініційованих нею форумів, які влада не лише замовчує, а й змушує до того ЗМІ. Воно й зрозуміло, якби виборці побачили - пані Юлія розгромно перемогла б вже у першому турі.


А поки що перегляд доступний тільки в Інтернеті: Національний Форум «Новий курс України» . ПрезентаціяНового економічного курсу УкраїниНаціональний Форум «Нова Стратегія Миру та Безпеки. Виступ ЮВТ Національний форум «Нова соціальна доктрина». Виступ ЮВТ. Дискусійні платформи . Всеукраїнський молодіжний форум. Невдовзі пройде форум з охорони здоров'я.


Загалом «Новий Курс України» - це системно, людяно, інноваційно і реально. Не все буде одразу, хоч і одразу чимало: від розгрому корупціонерів, до зниження тарифів і підвищення заробітних плат та пенсій (підвищення постійного, а не тимчасових доплат під вибори).


Це іпостась державницька, є й особистісна: пані Юлія не лише політичний суперменеджер, а й глибока особистість, яка постійно вдосконалюється сягаючи високого професійного і експертного рівня в низці галузей (перегляньте її виступи за посиланнями, спеціально виклав).


Не дарма найвищий її пріоритет освіта. Протягом усього життя. І для «Нового Курсу України» і для себе.


4. Реальний план успішного завершення війни


На безпековому форумі ЮВТ назвала три базові складові перемоги: внутрішній аспект, міжнародний і гарантії на перспективу.


1) Внутрішній: професійна могутня армія що спирається на власний потужний оборонний комплекс, бо «настав час зробити ставку на себе» та професійна чесна влада, як запорука єднання, консолідації нації. Оголошено і воєнний кабінет, щоб робити можливе вже зараз, а після перемоги на виборах мчатись як у естафеті, розігнавшись ще до передачі палички.


2) Зовнішній - активна двостороння і багатостороння дипломатія по усіх паралелях і меридіанах з опорою на точки сили, як от Китай і, особливо, - Західний світ. Звідси й пропонований формат - Будапешт плюс: сторони Будапештського меморандуму - США, Велика Британія, РФ, Україна, доєднані Китай і Франція, а також - Німеччина.


Як глянути у профіль - постійні члени Радбезу ООН + Україна та Німеччина. Профіль з іншого боку - Нормандський формат + Велика Британія, Україна, США. Лише сім учасників, а яка повнота і завершеність!


Представництво держав - саміт, вищий рівень. Кожен знає: вирішувати питання повинні ті, хто здатен їх вирішити. Лігу Чемпіонів дублерам не опанувати.


3) Захист назавжди - вступ до НАТО. У 2008-му В. Ющенко, Ю. Тимошенко та А. Яценюк звертались за Планом дій щодо членства в НАТО (ПДЧ НАТО). Тоді не склалось: євро-лідери опирались, а США не наполягали - президент Дж. Буш добував другу каденцію.


Днями Верховна Рада закріпила курс у НАТО в Конституції. Я - «за» обома руками, але не відпускає відчуття марної роботи: чого б то просто не подати офіційну заяву? Мабуть, отримаємо мотивовану відмову. Мотивовану! Подолання зазначених у відмові недоліків, і виконання її вимог - це й буде планом вступу!


Чого ж президент не подав? Мабуть, боїться невідворотної відповіді: доки у вас крадійська, корумпована влада про НАТО не мрійте! Тож і виходить: влада Порошенка - головна перешкода до вступу України і в НАТО, і у ЄС!


Втім, щодо НАТО політичний консенсус патріотів наявний, але такого цілісного плану успішного завершення війни як у Ю. Тимошенко немає ні в кого.


5. Здатнісь виконати заплановане


Ю. Тимошенко притаманні усі риси успішного президента: рішучий характер, незламна сила волі, найвищий професійний рівень . Є й чіткий план дій, на виконання якого чимало зроблено й робиться: від проекту народної Конституції, до проектів кадрових указів.


Найвищий серед кандидатів у неї і міжнародний авторитет: спогляньте які люди були присутні, або надіслали вітання, на згадані форуми. І особисті офіційні й неформальні контакти, зокрема, у керівництві НАТО та його провідних країнах-членах .


Словом, наявні усі передумови, як для перемоги на виборах, так і для успішного президентства. Недарма корумпована влада так тремтить і ненавидить: майже уся квота персонального компромату (включно з путінською) спрямована на ЮВТ! Знає шкодлива влада, хто притягне її до відповідальності (цього промовистого факту вже досить для визначення на користь пані Юлії).


6. Здатність перемогти і захистити перемогу


Мало мати високий рейтинг, треба його реалізувати, мобілізувати прихильників на вибори. Мало, щоб виборці підтримали голосуванням, треба захистити переможний результат як у виборчих комісіях, так і у разі, якщо влада зважиться, як у 2004-му, перевернути народне волевиявлення догори ногами.


У списку кандидатів є здатні забезпечити або одне, або друге, але і те й інше - тільки пані Юлія. Голос поданий за неї не пропаде, не загубиться. А це тому, що Юлія Володимирівна не одинак, а лідер найпотужнішої політичної команди в Україні - ВО «Батьківщина»!


7. Команда


Якось на ток-шоу один з кандидатів насмішив: треба, каже, щоб кожен кандидат представив усю свою команду, усіх п'ятьох! Двох - я вже можу назвати.


Команда ЮВТ - це мільйони прихильників, сотні тисяч активістів, тисячі - діячів, сотні фахівців найвищого гатунку. І не тільки в політичному вимірі, мужньому громадянському і фаховому експертному середовищам може позаздрити будь-хто. Недарма «Батьківщина» виграла усі сім виборів до Об'єднаних територіальних громад.


З повагою до багатьох заявлених кандидатів, але саме тут, і саме зараз кандидатури рівної Юлії Володимирівні Тимошенко немає.


Борис Беспалий


intvua.com


...

Відомий український політик Борис Беспалий розповів, чому треба обрати президентом України саме лідера "Батьківщини". 1. Патріотизм Диванний патріотизм також непогано, однак дієвий - краще. А президентові - абсолютно необхідний. Високий патріотизм Юлії Тимошенко високої проби, перевірений пристрасною боротьбою і тяжкими випробуваннями. Коли у 2010-му до влади дорвався кремлівський ставленик, саме вона очолила національний спротив маріонетковому режимові Її лідерство було визнане й засвідчене Українською Об'єднаною опозицію, яка на виборах-2012 згуртувалась довкола «Батьківщини», балотувалась під назвою «Об'єднана опозиція Батьківщина», а лідерку «Батьківщини» обрала першим номером виборчого списку Визнала її лідерство і протилежна сторона, хоч і своєрідно, ув'язнивши ЮВТ на сім років. І це лише один з вироків від Путіна/Януковича і Ко. Як бачимо, просто їхня просто вихлюпнулась не словами, а тюрмою. Путінською, адже «тюрма мого васала - моя тюрма». 2. Фаховість Патріотизм президенту необхіден, та цього замало. Патріотів в Україні десятки мільйонів, серед кандидатів у президенти - десятки (тож гасло: або Путін, або Я, яке утнув один зарозумілий кандидат, - образа гідності і цих кандидатів, і їхніх виборців, і усіх патріотів). Необхідним для президента є й високий професіоналізм. Професіоналізм пані Юлії, її фахову відповідність визнають навіть опоненти. Детально на цьому зупинятись зайве, відзначу лиш: її професіоналізм не точковий, не галузевий, а системний - в усіх сферах майбутньої президентської роботи. 3. Благодатний сплав: соціальність плюс інноваційність «Юліну тисячу» знають всі, як і її традиційну соціальну спрямованість. Це зосталось. Водночас, Ю. Тимошенко не просто високий професіонал і чуйна людина, а людина спрямована у майбутнє - модерне, інноваційне, гідне 21-го сторіччя. Спрямована і як державниця, і як особистість. На доказ - п'ять ініційованих нею форумів, які влада не лише замовчує, а й змушує до того ЗМІ. Воно й зрозуміло, якби виборці побачили - пані Юлія розгромно перемогла б вже у першому турі. А поки що перегляд доступний тільки в Інтернеті: Національний Форум «Новий курс України» . ПрезентаціяНового економічного курсу УкраїниНаціональний Форум «Нова Стратегія Миру та Безпеки. Виступ ЮВТ Національний форум «Нова соціальна доктрина». Виступ ЮВТ. Дискусійні платформи . Всеукраїнський молодіжний форум. Невдовзі пройде форум з охорони здоров'я. Загалом «Новий Курс України» - це системно, людяно, інноваційно і реально. Не все буде одразу, хоч і одразу чимало: від розгрому корупціонерів, до зниження тарифів і підвищення заробітних плат та пенсій (підвищення постійного, а не тимчасових доплат під вибори). Це іпостась державницька, є й особистісна: пані Юлія не лише політичний суперменеджер, а й глибока особистість, яка постійно вдосконалюється сягаючи високого професійного і експертного рівня в низці галузей (перегляньте її виступи за посиланнями, спеціально виклав). Не дарма найвищий її пріоритет освіта. Протягом усього життя. І для «Нового Курсу України» і для себе. 4. Реальний план успішного завершення війни На безпековому форумі ЮВТ назвала три базові складові перемоги: внутрішній аспект, міжнародний і гарантії на перспективу. 1) Внутрішній: професійна могутня армія що спирається на власний потужний оборонний комплекс, бо «настав час зробити ставку на себе» та професійна чесна влада, як запорука єднання, консолідації нації. Оголошено і воєнний кабінет, щоб робити можливе вже зараз, а після перемоги на виборах мчатись як у естафеті, розігнавшись ще до передачі палички. 2) Зовнішній - активна двостороння і багатостороння дипломатія по усіх паралелях і меридіанах з опорою на точки сили, як от Китай і, особливо, - Західний світ. Звідси й пропонований формат - Будапешт плюс: сторони Будапештського меморандуму - США, Велика Британія, РФ, Україна, доєднані Китай і Франція, а також - Німеччина. Як глянути у профіль - постійні члени Радбезу ООН Україна та Німеччина. Профіль з іншого боку - Нормандський формат Велика Британія, Україна, США. Лише сім учасників, а яка повнота і завершеність! Представництво держав - саміт, вищий рівень. Кожен знає: вирішувати питання повинні ті, хто здатен їх вирішити. Лігу Чемпіонів дублерам не опанувати. 3) Захист назавжди - вступ до НАТО. У 2008-му В. Ющенко, Ю. Тимошенко та А. Яценюк звертались за Планом дій щодо членства в НАТО (ПДЧ НАТО). Тоді не склалось: євро-лідери опирались, а США не наполягали - президент Дж. Буш добував другу каденцію. Днями Верховна Рада закріпила курс у НАТО в Конституції. Я - «за» обома руками, але не відпускає відчуття марної роботи: чого б то просто не подати офіційну заяву? Мабуть, отримаємо мотивовану відмову. Мотивовану! Подолання зазначених у відмові недоліків, і виконання її вимог - це й буде планом вступу! Чого ж президент не подав? Мабуть, боїться невідворотної відповіді: доки у вас крадійська, корумпована влада про НАТО не мрійте! Тож і виходить: влада Порошенка - головна перешкода до вступу України і в НАТО, і у ЄС! Втім, щодо НАТО політичний консенсус патріотів наявний, але такого цілісного плану успішного завершення війни як у Ю. Тимошенко немає ні в кого. 5. Здатнісь виконати заплановане Ю. Тимошенко притаманні усі риси успішного президента: рішучий характер, незламна сила волі, найвищий професійний рівень . Є й чіткий план дій, на виконання якого чимало зроблено й робиться: від проекту народної Конституції, до проектів кадрових указів. Найвищий серед кандидатів у неї і міжнародний авторитет: спогляньте які люди були присутні, або надіслали вітання, на згадані форуми. І особисті офіційні й неформальні контакти, зокрема, у керівництві НАТО та його провідних країнах-членах . Словом, наявні усі передумови, як для перемоги на виборах, так і для успішного президентства. Недарма корумпована влада так тремтить і ненавидить: майже уся квота персонального компромату (включно з путінською) спрямована на ЮВТ! Знає шкодлива влада, хто притягне її до відповідальності (цього промовистого факту вже досить для визначення на користь пані Юлії). 6. Здатність перемогти і захистити перемогу Мало мати високий рейтинг, треба його реалізувати, мобілізувати прихильників на вибори. Мало, щоб виборці підтримали голосуванням, треба захистити переможний результат як у виборчих комісіях, так і у разі, якщо влада зважиться, як у 2004-му, перевернути народне волевиявлення догори ногами. У списку кандидатів є здатні забезпечити або одне, або друге, але і те й інше - тільки пані Юлія. Голос поданий за неї не пропаде, не загубиться. А це тому, що Юлія Володимирівна не одинак, а лідер найпотужнішої політичної команди в Україні - ВО «Батьківщина»! 7. Команда Якось на ток-шоу один з кандидатів насмішив: треба, каже, щоб кожен кандидат представив усю свою команду, усіх п'ятьох! Двох - я вже можу назвати. Команда ЮВТ - це мільйони прихильників, сотні тисяч активістів, тисячі - діячів, сотні фахівців найвищого гатунку. І не тільки в політичному вимірі, мужньому громадянському і фаховому експертному середовищам може позаздрити будь-хто. Недарма «Батьківщина» виграла усі сім виборів до Об'єднаних територіальних громад. З повагою до багатьох заявлених кандидатів, але саме тут, і саме зараз кандидатури рівної Юлії Володимирівні Тимошенко немає. Борис Беспалий intvua.com .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика