Іван Крулько: Реальні справи Порошенка – це плани підняти ціну на газ ще на 35% - «Общество» » «Новости Дня»
Brickman
Опубликовано: 18:02, 24 февраля 2019
Общество / Украина

Іван Крулько: Реальні справи Порошенка – це плани підняти ціну на газ ще на 35% - «Общество»

Реальні справи Порошенка - це 9-кратне підвищення цін на газ за час керування державою та плани підняти їх ще на 35% цього року. Про це написав на своїй сторінці у ...
Іван Крулько: Реальні справи Порошенка – це плани підняти ціну на газ ще на 35% - «Общество»

Реальні справи Порошенка - це 9-кратне підвищення цін на газ за час керування державою та плани підняти їх ще на 35% цього року.


Про це написав на своїй сторінці у Facеbook народний депутат, заступник голови партії «Батьківщина» Іван Крулько.


Він нагадав, що перше підвищення планується з 1 травня, одразу після виборів, на 15%, а друге - у вересні ще на 25%.


Те, що влада запропонувала МВФ таку форму збереження дефіциту бюджету в межах 3%, як підвищення ціни на газ, - нечесно і злочинно щодо людей, переконаний політик.


«Це можна і треба зупинити!», - наголосив Іван Крулько і додав, що Юлія Тимошенко по кроках пояснила, як це зробити.


Насамперед, треба встановити мораторій на підвищення цін на газ, як це зробили у Румунії та Польщі. По-друге, спрямувати весь газ внутрішнього видобутку на потреби громадян. До того ж, встановити рентабельність «Укргазвидобування» не 300%, як зараз, а максимум 30%, а ренту на газ - 20%, а не 70%, розповів він.


«Лише за рахунок того, що на потреби українців буде спрямований газ вітчизняного видобутку, ціни для громадян можна знизити на 50% і більше», - резюмував народний депутат.


На думку Івана Крулька, має також бути ліквідований «Нафтогаз», який нічого не виробляє і не видобуває, а є лише посередником, і керівництво якого виписує собі «космічні» премії, що також лягає у ціну на газ.



...

Реальні справи Порошенка - це 9-кратне підвищення цін на газ за час керування державою та плани підняти їх ще на 35% цього року. Про це написав на своїй сторінці у Facеbook народний депутат, заступник голови партії «Батьківщина» Іван Крулько. Він нагадав, що перше підвищення планується з 1 травня, одразу після виборів, на 15%, а друге - у вересні ще на 25%. Те, що влада запропонувала МВФ таку форму збереження дефіциту бюджету в межах 3%, як підвищення ціни на газ, - нечесно і злочинно щодо людей, переконаний політик. «Це можна і треба зупинити!», - наголосив Іван Крулько і додав, що Юлія Тимошенко по кроках пояснила, як це зробити. Насамперед, треба встановити мораторій на підвищення цін на газ, як це зробили у Румунії та Польщі. По-друге, спрямувати весь газ внутрішнього видобутку на потреби громадян. До того ж, встановити рентабельність «Укргазвидобування» не 300%, як зараз, а максимум 30%, а ренту на газ - 20%, а не 70%, розповів він. «Лише за рахунок того, що на потреби українців буде спрямований газ вітчизняного видобутку, ціни для громадян можна знизити на 50% і більше», - резюмував народний депутат. На думку Івана Крулька, має також бути ліквідований «Нафтогаз», який нічого не виробляє і не видобуває, а є лише посередником, і керівництво якого виписує собі «космічні» премії, що також лягає у ціну на газ. .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика