Іван Крулько: 31 березня нам треба зробити реальну відставку президента - «Общество» » «Новости Дня»
Dunce
Опубликовано: 15:51, 28 февраля 2019
Общество / Украина

Іван Крулько: 31 березня нам треба зробити реальну відставку президента - «Общество»

У той час, коли Україна стала найбіднішою країною Європи, президент та його оточення збільшують свої статки завдяки корупції на крові. На цьому наголосив заступник Голови...
Іван Крулько: 31 березня нам треба зробити реальну відставку президента - «Общество»

У той час, коли Україна стала найбіднішою країною Європи, президент та його оточення збільшують свої статки завдяки корупції на крові.


На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час «Українського формату» на телеканалі «NewsOne».


За його словами, лідер країни першочергово має дбати про добробут громадян, а не про власне збагачення.


«На жаль, сьогодні влада довела країну до того, що люди в Україні не живуть, а виживають. Люди не можуть заплатити за газ через його непідйомну ціну. Пенсіонерам не вистачає коштів навіть на харчі», - сказав політик.


Він обурився тим, що всі ці негаразди влада списує на війну.


«За ці 5 років президент Порошенко і його оточення у рази збільшили свої статки. До того ще й організовують та очолюють корупційні схеми для заробляння на війні. Це ненормально і це не можна терпіти!» - наголосив Іван Крулько.


Заступник голови партії «Батьківщина» переконаний, що якби журналістське розслідування щодо розкрадання президентом коштів з оборонки у воюючій країні та закупівлю запчастин у країни-агресора було оприлюднене в іншій європейській державі, президент пішов би у відставку.


Саме тому сьогодні вкрай необхідно треба підтримати ініціативу Юлії Тимошенко про імпічмент і зробити реальну відставку президента 31 березня.


ba.org.ua


...

У той час, коли Україна стала найбіднішою країною Європи, президент та його оточення збільшують свої статки завдяки корупції на крові. На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час «Українського формату» на телеканалі «NewsOne». За його словами, лідер країни першочергово має дбати про добробут громадян, а не про власне збагачення. «На жаль, сьогодні влада довела країну до того, що люди в Україні не живуть, а виживають. Люди не можуть заплатити за газ через його непідйомну ціну. Пенсіонерам не вистачає коштів навіть на харчі», - сказав політик. Він обурився тим, що всі ці негаразди влада списує на війну. «За ці 5 років президент Порошенко і його оточення у рази збільшили свої статки. До того ще й організовують та очолюють корупційні схеми для заробляння на війні. Це ненормально і це не можна терпіти!» - наголосив Іван Крулько. Заступник голови партії «Батьківщина» переконаний, що якби журналістське розслідування щодо розкрадання президентом коштів з оборонки у воюючій країні та закупівлю запчастин у країни-агресора було оприлюднене в іншій європейській державі, президент пішов би у відставку. Саме тому сьогодні вкрай необхідно треба підтримати ініціативу Юлії Тимошенко про імпічмент і зробити реальну відставку президента 31 березня. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика