Завтра похолодає перед суттєвим потеплінням, яке увірветься в Україну 7-8 березня, - синоптик - «Общество» » «Новости Дня»
Алиса
Опубликовано: 03:40, 06 марта 2019
Общество / Украина

Завтра похолодає перед суттєвим потеплінням, яке увірветься в Україну 7-8 березня, - синоптик - «Общество»

Середа, 6 березня, в Україні буде перехідним днем до найтеплішого стрибка. Бо саме завтра похолодає перед суттєвим потеплінням, яке увірветься в Україну 7-8 березня. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила...
Завтра похолодає перед суттєвим потеплінням, яке увірветься в Україну 7-8 березня, - синоптик - «Общество»

Середа, 6 березня, в Україні буде перехідним днем до найтеплішого стрибка. Бо саме завтра похолодає перед суттєвим потеплінням, яке увірветься в Україну 7-8 березня.
Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко.
Температура повітря протягом завтрашнього дня знизиться на півночі України до +1+6 градусів.
На Півдні буде тепло, +7+13 градусів.
У більшості областей України +4+9 градусів, на Закарпатті до +9+12 градусів.
Дощі пройдуть у західних областях, волога погода прикриє Північ, а вздовж північного кордону навіть можливий мокрий сніг.
Проте більша частина України перебуватиме у сухій погоді.
Вітер завтра вдень притихне, щоб знову 7-го березня розігнатися до сильного.
До речі, про 7 березня.
У четвер потепліє до +10+15 градусів, лише на Сході та північному сході буде свіжіше, +3+9 градусів. Йде чудова сонячна погода, але із сильнющими поривами вітру! Не вилетіть за межі району)
8 березня висока температура повітря охопить усю Україну, проте сильний вітер втримається.
У Києві завтра, 6 березня, буде хмарно із проясненнями, можливі невеликі опади, трохи похолодає - у столиці очікується близько +5 градусів.
Найкращий час для вигулу нових темних окулярів - четвер.
Загадковий шпіонський вигляд захищатиме очі від першого заяскравого сонця і від пилюки, яка носитиметься аж до перших передвеликодніх прибирань.
Не чхайте, не тріть сильно очі, готуйте вже потихеньку протиалергічні засоби і не ображайтеся на потужне прекрасне крещендо вуличних котів.
Весна - для всіх!




Вечірні Вісті


...

Середа, 6 березня, в Україні буде перехідним днем до найтеплішого стрибка. Бо саме завтра похолодає перед суттєвим потеплінням, яке увірветься в Україну 7-8 березня. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко. Температура повітря протягом завтрашнього дня знизиться на півночі України до 1 6 градусів. На Півдні буде тепло, 7 13 градусів. У більшості областей України 4 9 градусів, на Закарпатті до 9 12 градусів. Дощі пройдуть у західних областях, волога погода прикриє Північ, а вздовж північного кордону навіть можливий мокрий сніг. Проте більша частина України перебуватиме у сухій погоді. Вітер завтра вдень притихне, щоб знову 7-го березня розігнатися до сильного. До речі, про 7 березня. У четвер потепліє до 10 15 градусів, лише на Сході та північному сході буде свіжіше, 3 9 градусів. Йде чудова сонячна погода, але із сильнющими поривами вітру! Не вилетіть за межі району) 8 березня висока температура повітря охопить усю Україну, проте сильний вітер втримається. У Києві завтра, 6 березня, буде хмарно із проясненнями, можливі невеликі опади, трохи похолодає - у столиці очікується близько 5 градусів. Найкращий час для вигулу нових темних окулярів - четвер. Загадковий шпіонський вигляд захищатиме очі від першого заяскравого сонця і від пилюки, яка носитиметься аж до перших передвеликодніх прибирань. Не чхайте, не тріть сильно очі, готуйте вже потихеньку протиалергічні засоби і не ображайтеся на потужне прекрасне крещендо вуличних котів. Весна - для всіх! Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика