Юлія Тимошенко зустрілася із заступником Державного секретаря США - «Общество» » «Новости Дня»
Платон
Опубликовано: 12:49, 07 марта 2019
Общество / Украина

Юлія Тимошенко зустрілася із заступником Державного секретаря США - «Общество»

Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко провела зустріч із заступником Державного секретаря США з політичних питань Девідом Гейлом. «Дякую вам за нашу зустріч, за те, що ви приїхали до України в такий складний момент. Сполучені Штати Америки - це не просто наші друзі, це народ, якій пліч-о-пліч з нами розбудовує демократію у країні. Тому ми можемо говорити відверто про ситуацію в Україні як стратегічні партнери»,- наголосила Юлія Тимошенко. Насамперед йшлося про ситуацію на Сході України і в анексованому Криму. Лідер «Батьківщини»
Юлія Тимошенко зустрілася із заступником Державного секретаря США - «Общество»

Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко провела зустріч із заступником Державного секретаря США з політичних питань Девідом Гейлом.


«Дякую вам за нашу зустріч, за те, що ви приїхали до України в такий складний момент. Сполучені Штати Америки - це не просто наші друзі, це народ, якій пліч-о-пліч з нами розбудовує демократію у країні. Тому ми можемо говорити відверто про ситуацію в Україні як стратегічні партнери»,- наголосила Юлія Тимошенко.


Насамперед йшлося про ситуацію на Сході України і в анексованому Криму.


Лідер «Батьківщини» закликала до посилення санкцій проти країни-агресора Росії та наголосила, що Крим має бути повернутий Україні, але при цьому її команда не піде на жодні поступки президенту Росії Володимиру Путіну.


Вона наголосила на необхідності - при збереженні Мінського формату переговорів - паралельного запровадження нових перегорів щодо припинення війни на Донбасі у межах нового формату «Будапешт плюс».


Юлія Тимошенко подякувала США за допомогу, яку вони надають нашій державі у боротьбі за мир, незалежність та територіальну цілісність України.




Кандидат у Президенти також розповіла заступнику Держсекретаря про політичну та соціально-економічну ситуацію в нашій державі та про хід запровадження реформ, зокрема боротьбу з корупцією.


«Український народ заслуговує на найвищі оцінки, але йому фатально не щастить з владою. Сьогодні влада України загрузла в корупції. До цього ж використовуються гроші, які йдуть на армію. Це найстрашніша корупція у той момент, коли ми намагаємося протистояти російській агресії, у той момент, коли громадяни, ледве виживаючи у складних економічних умовах, сплачують податки на армію. Тепер весь народ України знає, що найвище керівництво держави використовує ці гроші у своїх корупційних цілях, і це стосується усіх сфер життя», - сказала Юлія Тимошенко.


Голова партії наголосила, що Україні потрібні фундаментальні зміни і детально поінформувала Девіда Гейла про основні положення програми «Новий курс», розробленої за ініціативи лідера партії «Батьківщина». Також вона повідомила про свою останню зустріч з Директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард та обговорила зі своїм співрозмовником подальшу співпрацю з МВФ.


«Ми дуже віримо, що в Україні можуть розпочатися реальні зміни», - сказала Юлія Тимошенко.


Окрім того, сторони обговорили хід проведення передвиборної кампанії в нашій країні.


ba.org.ua


...

Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко провела зустріч із заступником Державного секретаря США з політичних питань Девідом Гейлом. «Дякую вам за нашу зустріч, за те, що ви приїхали до України в такий складний момент. Сполучені Штати Америки - це не просто наші друзі, це народ, якій пліч-о-пліч з нами розбудовує демократію у країні. Тому ми можемо говорити відверто про ситуацію в Україні як стратегічні партнери»,- наголосила Юлія Тимошенко. Насамперед йшлося про ситуацію на Сході України і в анексованому Криму. Лідер «Батьківщини» закликала до посилення санкцій проти країни-агресора Росії та наголосила, що Крим має бути повернутий Україні, але при цьому її команда не піде на жодні поступки президенту Росії Володимиру Путіну. Вона наголосила на необхідності - при збереженні Мінського формату переговорів - паралельного запровадження нових перегорів щодо припинення війни на Донбасі у межах нового формату «Будапешт плюс». Юлія Тимошенко подякувала США за допомогу, яку вони надають нашій державі у боротьбі за мир, незалежність та територіальну цілісність України. Кандидат у Президенти також розповіла заступнику Держсекретаря про політичну та соціально-економічну ситуацію в нашій державі та про хід запровадження реформ, зокрема боротьбу з корупцією. «Український народ заслуговує на найвищі оцінки, але йому фатально не щастить з владою. Сьогодні влада України загрузла в корупції. До цього ж використовуються гроші, які йдуть на армію. Це найстрашніша корупція у той момент, коли ми намагаємося протистояти російській агресії, у той момент, коли громадяни, ледве виживаючи у складних економічних умовах, сплачують податки на армію. Тепер весь народ України знає, що найвище керівництво держави використовує ці гроші у своїх корупційних цілях, і це стосується усіх сфер життя», - сказала Юлія Тимошенко. Голова партії наголосила, що Україні потрібні фундаментальні зміни і детально поінформувала Девіда Гейла про основні положення програми «Новий курс», розробленої за ініціативи лідера партії «Батьківщина». Також вона повідомила про свою останню зустріч з Директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард та обговорила зі своїм співрозмовником подальшу співпрацю з МВФ. «Ми дуже віримо, що в Україні можуть розпочатися реальні зміни», - сказала Юлія Тимошенко. Окрім того, сторони обговорили хід проведення передвиборної кампанії в нашій країні. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика