Михайло Цимбалюк: За три тижні українці на виборах змінять владу - «Общество» » «Новости Дня»
Лукерья
Опубликовано: 21:32, 11 марта 2019
Общество / Украина

Михайло Цимбалюк: За три тижні українці на виборах змінять владу - «Общество»

Чинна влада усвідомлює, що їй залишилося правити лічені дні, тому й намагається витягнути із кишень українців останнє. Цього разу вдалися до підвищення тарифів на електроенергію для населення - з 1 березня ще на...
Михайло Цимбалюк: За три тижні українці на виборах змінять владу - «Общество»

Чинна влада усвідомлює, що їй залишилося правити лічені дні, тому й намагається витягнути із кишень українців останнє. Цього разу вдалися до підвищення тарифів на електроенергію для населення - з 1 березня ще на 26%.


Про це у своєму блозі на сайті «Форпост» написав голова Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк.


За словами політика, чиновники виправдовуються, що фактично в Україні стартувала чергова енергореформа, згідно з ухваленим у квітні 2017 року Законом «Про ринок електроенергії».


«Виявляється, що це ще одне зобов'язання нашої країни щодо підписання Угоди про асоціацію з ЄС. А чи не багато ми кладемо на вівтар самопожертви? Влада намагається всіляко догодити європейським партнерам, але про добробут пересічного українця забуває», - наголосив Михайло Цимбалюк.


Очільник «Батьківщини» на Львівщині зазначає, що наступний крок - за нацією, яка повинна згадати, що, згідно з Конституцією, саме вона є єдиним джерелом влади в державі.


Цмбалюк нагадав, що через три тижні на виборах ми власноруч маємо визначити своє майбутнє на найближчі п'ять років.


ba.org.ua


...

Чинна влада усвідомлює, що їй залишилося правити лічені дні, тому й намагається витягнути із кишень українців останнє. Цього разу вдалися до підвищення тарифів на електроенергію для населення - з 1 березня ще на 26%. Про це у своєму блозі на сайті «Форпост» написав голова Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк. За словами політика, чиновники виправдовуються, що фактично в Україні стартувала чергова енергореформа, згідно з ухваленим у квітні 2017 року Законом «Про ринок електроенергії». «Виявляється, що це ще одне зобов'язання нашої країни щодо підписання Угоди про асоціацію з ЄС. А чи не багато ми кладемо на вівтар самопожертви? Влада намагається всіляко догодити європейським партнерам, але про добробут пересічного українця забуває», - наголосив Михайло Цимбалюк. Очільник «Батьківщини» на Львівщині зазначає, що наступний крок - за нацією, яка повинна згадати, що, згідно з Конституцією, саме вона є єдиним джерелом влади в державі. Цмбалюк нагадав, що через три тижні на виборах ми власноруч маємо визначити своє майбутнє на найближчі п'ять років. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика