Синоптик: Завтра на Заході й Півдні очікуються дощ та мокрий сніг - «Общество» » «Новости Дня»
Лукерья
Опубликовано: 00:55, 12 марта 2019
Общество / Украина

Синоптик: Завтра на Заході й Півдні очікуються дощ та мокрий сніг - «Общество»

Завтра, 12 березня, вітер очікується північно-західного напрямку, 5-12 метрів за секунду. На Заході пройде дощ та мокрий сніг. На Півдні також є ймовірність мокрого снігу у вівторок. На решті території України -...
Синоптик: Завтра на Заході й Півдні очікуються дощ та мокрий сніг - «Общество»

Завтра, 12 березня, вітер очікується північно-західного напрямку, 5-12 метрів за секунду. На Заході пройде дощ та мокрий сніг. На Півдні також є ймовірність мокрого снігу у вівторок. На решті території України - без істотних опадів.
Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко.
Температура повітря буде низькою: вночі +2-4 градуси, вдень +2+8 градусів.
У Києві 12 березня вночі та вранці - без опадів, у другій половині дня очікується незначні дощ та мокрий сніг. Вітер послабне. Найближчої ночі у столиці передбачається 2 градуси морозу, завтра вдень +5+6 градусів.
Більша частина тижня суттєвих опадів не принесе, лише буде холодно.
А ось 16-17 березня, у суботу-неділю, в Україні почнеться потепління.




Вечірні Вісті


...

Завтра, 12 березня, вітер очікується північно-західного напрямку, 5-12 метрів за секунду. На Заході пройде дощ та мокрий сніг. На Півдні також є ймовірність мокрого снігу у вівторок. На решті території України - без істотних опадів. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко. Температура повітря буде низькою: вночі 2-4 градуси, вдень 2 8 градусів. У Києві 12 березня вночі та вранці - без опадів, у другій половині дня очікується незначні дощ та мокрий сніг. Вітер послабне. Найближчої ночі у столиці передбачається 2 градуси морозу, завтра вдень 5 6 градусів. Більша частина тижня суттєвих опадів не принесе, лише буде холодно. А ось 16-17 березня, у суботу-неділю, в Україні почнеться потепління. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика