У Києві стартувала ювілейна Х «Школа політичного успіху» - «Общество» » «Новости Дня»
Young
Опубликовано: 18:05, 13 марта 2019
Общество / Украина

У Києві стартувала ювілейна Х «Школа політичного успіху» - «Общество»

У Києві відбулось відкриття X «Школи політичного успіху», яку Київська міська організація ГО «Батьківщина Молода» традиційно проводить для лідерів студентського та молодіжного середовища. На відкритті...
У Києві стартувала ювілейна Х «Школа політичного успіху» - «Общество»

У Києві відбулось відкриття X «Школи політичного успіху», яку Київська міська організація ГО «Батьківщина Молода» традиційно проводить для лідерів студентського та молодіжного середовища.


На відкритті були присутні народний депутат України, заступник Голови партії ВО «Батьківщина» Борис Тарасюк, голова ГО «Батьківщина Молода» Сергій Митрофанський, голова Київської міської організації «Батьківщини Молодої» Олексій Захарченко та його заступник, координатор Школи політичного успіху Юлія Ганюк.


Як зазначив Сергій Митрофанський, молодь має бути максимально озброєна знаннями та досвідом, щоб мати можливість самостійно аналізувати політичні реалії та раціонально формувати власні позиції та погляди.


«Час летить, але ми не зупиняємось, бо чудово розуміємо, що майбутнє молоді в руках самої молоді. Це буде непроста школа, бо відбувається вона в гарячий виборчий період, але попереду на слухачів чекає багато цікавих лекцій та практика від наших крутих експертів», - наголосив Олексій Захарченко.


Водночас двічі міністр закордонних справ Борис Тарасюк поділився з молоддю формулою успіху дипломата, що також є актуальною для людини, яка хоче побудувати політичну кар'єру.


«Є така формула успіху дипломата - правило трьох «П». Це професіоналізм, патріотизм і порядність. Я від себе додаю до цього іще й працьовитість. Якщо ви будете слідувати цим чотирьом «П», то я гарантую вам успіх. Якщо ви будете розмінювати себе на різні розваги, то втратите шанс, який життя вам дає», - сказав він.


Цьогорічна Школа політичного успіху триватиме з березня по травень і нараховує 80 слухачів.


ba.org.ua



...

У Києві відбулось відкриття X «Школи політичного успіху», яку Київська міська організація ГО «Батьківщина Молода» традиційно проводить для лідерів студентського та молодіжного середовища. На відкритті були присутні народний депутат України, заступник Голови партії ВО «Батьківщина» Борис Тарасюк, голова ГО «Батьківщина Молода» Сергій Митрофанський, голова Київської міської організації «Батьківщини Молодої» Олексій Захарченко та його заступник, координатор Школи політичного успіху Юлія Ганюк. Як зазначив Сергій Митрофанський, молодь має бути максимально озброєна знаннями та досвідом, щоб мати можливість самостійно аналізувати політичні реалії та раціонально формувати власні позиції та погляди. «Час летить, але ми не зупиняємось, бо чудово розуміємо, що майбутнє молоді в руках самої молоді. Це буде непроста школа, бо відбувається вона в гарячий виборчий період, але попереду на слухачів чекає багато цікавих лекцій та практика від наших крутих експертів», - наголосив Олексій Захарченко. Водночас двічі міністр закордонних справ Борис Тарасюк поділився з молоддю формулою успіху дипломата, що також є актуальною для людини, яка хоче побудувати політичну кар'єру. «Є така формула успіху дипломата - правило трьох «П». Це професіоналізм, патріотизм і порядність. Я від себе додаю до цього іще й працьовитість. Якщо ви будете слідувати цим чотирьом «П», то я гарантую вам успіх. Якщо ви будете розмінювати себе на різні розваги, то втратите шанс, який життя вам дає», - сказав він. Цьогорічна Школа політичного успіху триватиме з березня по травень і нараховує 80 слухачів. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика