Соціологічні дослідження, які публікують на замовлення Адміністрації президента з січня 2019 року, вже давно не викликають довіри серед українців, - політолог - «Общество» » «Новости Дня»
Turner
Опубликовано: 15:37, 15 марта 2019
Общество / Украина

Соціологічні дослідження, які публікують на замовлення Адміністрації президента з січня 2019 року, вже давно не викликають довіри серед українців, - політолог - «Общество»

На жаль, соціологічні дослідження, які публікують на замовлення Адміністрації президента з січня 2019 року, вже давно не викликають довіру серед українців. Тому завжди цікаво проаналізувати альтернативну соціологію,...
Соціологічні дослідження, які публікують на замовлення Адміністрації президента з січня 2019 року, вже давно не викликають довіри серед українців, - політолог - «Общество»

На жаль, соціологічні дослідження, які публікують на замовлення Адміністрації президента з січня 2019 року, вже давно не викликають довіру серед українців. Тому завжди цікаво проаналізувати альтернативну соціологію, на яку не впливає Порошенко.


У п'ятницю «Батьківщина» презентувала мабуть найбільше в історії країни дослідження думок 2, 5 млн українців (методом таємного анкетування) щодо майбутнього голосування на виборах, яке протягом місяця проводили активісти партії по всіх регіонах. Для порівняння вибірка соціологічних компаній становить здебільшого 2 (!) тисячі опитуваних.


І ось які були отримані результати. У другий тур президентських виборів проходять Тимошенко (32%) та Зеленський (21%). А далі Тимошенко перемагає артиста із відривом 10% (50, 53% проти 40,55%). Якщо якимось дивом у другий тур потрапить Порошенко, то Тимошенко виграє у нього із відривом ще вище - майже 30%.


Довіру до цих результатів викликає той факт, що на останніх хвилях виборів у ОТГ «Батьківщина» (а отже - Тимошенко) має реальний результат більше 30%.


Які висновки можна зробити із соціології, яка не співпадає із «соціологією влади», якою нас годують з січня місяця?


По-перше, у Порошенко не має шансів бути у другому турі виборів чесним шляхом. Тільки за допомогою фальсифікацій.


По-друге, перший тур є вирішальним для українців і потребує максимальної мобілізації. Чим більше людей прийде проголосувати проти цієї влади 31 березня, тим менше можливостей для фальсифікації виборів на користь Порошенко.


І головне. Українці повинні розуміти, що у Порошенко мріють у другому турі розіграти партію із Зеленським, як слабким і найбільш зручним супротивником. Проте, якщо дивитися на реальну соціологію, самого Порошенко там не буде. І в першу чергу - цьому допоможуть українці 31 березня...


Дмитрий Корнейчук


...

На жаль, соціологічні дослідження, які публікують на замовлення Адміністрації президента з січня 2019 року, вже давно не викликають довіру серед українців. Тому завжди цікаво проаналізувати альтернативну соціологію, на яку не впливає Порошенко. У п'ятницю «Батьківщина» презентувала мабуть найбільше в історії країни дослідження думок 2, 5 млн українців (методом таємного анкетування) щодо майбутнього голосування на виборах, яке протягом місяця проводили активісти партії по всіх регіонах. Для порівняння вибірка соціологічних компаній становить здебільшого 2 (!) тисячі опитуваних. І ось які були отримані результати. У другий тур президентських виборів проходять Тимошенко (32%) та Зеленський (21%). А далі Тимошенко перемагає артиста із відривом 10% (50, 53% проти 40,55%). Якщо якимось дивом у другий тур потрапить Порошенко, то Тимошенко виграє у нього із відривом ще вище - майже 30%. Довіру до цих результатів викликає той факт, що на останніх хвилях виборів у ОТГ «Батьківщина» (а отже - Тимошенко) має реальний результат більше 30%. Які висновки можна зробити із соціології, яка не співпадає із «соціологією влади», якою нас годують з січня місяця? По-перше, у Порошенко не має шансів бути у другому турі виборів чесним шляхом. Тільки за допомогою фальсифікацій. По-друге, перший тур є вирішальним для українців і потребує максимальної мобілізації. Чим більше людей прийде проголосувати проти цієї влади 31 березня, тим менше можливостей для фальсифікації виборів на користь Порошенко. І головне. Українці повинні розуміти, що у Порошенко мріють у другому турі розіграти партію із Зеленським, як слабким і найбільш зручним супротивником. Проте, якщо дивитися на реальну соціологію, самого Порошенко там не буде. І в першу чергу - цьому допоможуть українці 31 березня. Дмитрий Корнейчук .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика