Слідчі вважають коротке замикання можливою причиною пожежі в Нотр-Дамі - «Общество» » «Новости Дня»
Марфа
Опубликовано: 15:02, 17 апреля 2019
Общество / Украина

Слідчі вважають коротке замикання можливою причиною пожежі в Нотр-Дамі - «Общество»

Французькі слідчі розглядають декілька версій можливих причин пожежі в соборі Паризької Богоматері, одна з яких - коротке замикання, повідомляє газета "Паризьєн" з посиланням на джерело, ознайомлене з перебігом розслідування. "Одна з версій, які розглядають слідчі, полягає в тому, що пожежа виникла через проблеми з електрикою", - пише видання. Джерело газети пояснило, що "могло статися коротке замикання". За його словами, питання у слідчих викликають "підйомні механізми", які використовували під час реставраційних робіт. Напередодні
Слідчі вважають коротке замикання можливою причиною пожежі в Нотр-Дамі - «Общество»
Слідчі вважають коротке замикання можливою причиною пожежі в Нотр-Дамі - «Общество»

Французькі слідчі розглядають декілька версій можливих причин пожежі в соборі Паризької Богоматері, одна з яких - коротке замикання, повідомляє газета "Паризьєн" з посиланням на джерело, ознайомлене з перебігом розслідування.


"Одна з версій, які розглядають слідчі, полягає в тому, що пожежа виникла через проблеми з електрикою", - пише видання.


Джерело газети пояснило, що "могло статися коротке замикання". За його словами, питання у слідчих викликають "підйомні механізми", які використовували під час реставраційних робіт.


Напередодні у будівельній компанії Europe Echafaudage, яка брала участь у реставраційних роботах, заявили, що під час цих робіт у соборі Паризької Богоматері дотримувалися всіх інструкції з безпеки.


"Усі заходи і процедури в галузі безпеки виконувалися", - наводить телеканал BFM-ТВ слова представника компанії Жюльєна Ле Бра. Саме його компанія відповідала за встановлення лісів, які використовували під час реставраційних робіт.


Сильна пожежа сталася в соборі Паризької Богоматері в понеділок, 15 квітня. За однією з версій, пожежа розпочалася на будівельних лісах, зведених над дахом собору у зв'язку з реставрацією. Святині завдано значної шкоди: обрушився шпиль будівлі, а також дах.


Собор Паризької Богоматері розташований у центрі Парижа та є символом французької столиці, а також однією із найвідоміших пам'яток в Європі. Його зводили за ініціативою паризького єпископа Моріса де Сюллі в період із 1163 по 1345 рік.


До цього реставрація готичного собору проводилася в XIX столітті: було відремонтовано скульптурну частину, пошкоджену в роки Великої французької революції, зведено новий шпиль.


Щороку собор відвідують 14 млн людей. Крім того, собор Паризької Богоматері фігурує в низці художніх творів - передусім в однойменному романі Віктора Гюго.


interfax.com.ua


...

Французькі слідчі розглядають декілька версій можливих причин пожежі в соборі Паризької Богоматері, одна з яких - коротке замикання, повідомляє газета "Паризьєн" з посиланням на джерело, ознайомлене з перебігом розслідування. "Одна з версій, які розглядають слідчі, полягає в тому, що пожежа виникла через проблеми з електрикою", - пише видання. Джерело газети пояснило, що "могло статися коротке замикання". За його словами, питання у слідчих викликають "підйомні механізми", які використовували під час реставраційних робіт. Напередодні у будівельній компанії Europe Echafaudage, яка брала участь у реставраційних роботах, заявили, що під час цих робіт у соборі Паризької Богоматері дотримувалися всіх інструкції з безпеки. "Усі заходи і процедури в галузі безпеки виконувалися", - наводить телеканал BFM-ТВ слова представника компанії Жюльєна Ле Бра. Саме його компанія відповідала за встановлення лісів, які використовували під час реставраційних робіт. Сильна пожежа сталася в соборі Паризької Богоматері в понеділок, 15 квітня. За однією з версій, пожежа розпочалася на будівельних лісах, зведених над дахом собору у зв'язку з реставрацією. Святині завдано значної шкоди: обрушився шпиль будівлі, а також дах. Собор Паризької Богоматері розташований у центрі Парижа та є символом французької столиці, а також однією із найвідоміших пам'яток в Європі. Його зводили за ініціативою паризького єпископа Моріса де Сюллі в період із 1163 по 1345 рік. До цього реставрація готичного собору проводилася в XIX столітті: було відремонтовано скульптурну частину, пошкоджену в роки Великої французької революції, зведено новий шпиль. Щороку собор відвідують 14 млн людей. Крім того, собор Паризької Богоматері фігурує в низці художніх творів - передусім в однойменному романі Віктора Гюго. interfax.com.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика