Писанки, зроблені руками дітей з різних куточків світу, подорожують прифронтовим Донбасом - «Общество» » «Новости Дня»
Лаврентий
Опубликовано: 15:47, 28 апреля 2019
Общество / Украина

Писанки, зроблені руками дітей з різних куточків світу, подорожують прифронтовим Донбасом - «Общество»

Миротворчі писанки вже доставили гвардійцям в ООС. Про це повідомляє прес-служба НГУ. Першими, хто отримав миротворчі писанки, освячені Почесним Патріархом Православної Церкви України Святійшим Філаретом,...
Писанки, зроблені руками дітей з різних куточків світу, подорожують прифронтовим Донбасом - «Общество»
Писанки, зроблені руками дітей з різних куточків світу, подорожують прифронтовим Донбасом - «Общество»

Миротворчі писанки вже доставили гвардійцям в ООС.


Про це повідомляє прес-служба НГУ.


Першими, хто отримав миротворчі писанки, освячені Почесним Патріархом Православної Церкви України Святійшим Філаретом, стали гвардійці батальйону генерал-майора Сергія Кульчицького. Чимало з них захищають Україну від Російської агресії з березня 2014 року. Вони бились за Слов'янськ та Дебальцеве.


«Миротворча писанка захисникам України. Всеукраїнська ліга Українських жінок цю акцію організувала у всьому світі. Співорганізаторами виступає Національна гвардія України. Ми не очікували такого результату, що так багато дітей пришлють свої роботи. Це все, що бачите, зроблено їх руками для військовослужбовців. Це діти з Канади, Сполучених штатів, України, Японії», - пояснив начальник служби з питань військового духовенства (капеланської служби) управління по роботі з особовим складом ГУ НГУ полковник Олександр Іздебський.


Посилаючи в Україну свою писанку, діти записували відеозвернення: вони вітали бійців піснями, віршами, сценками. Привітання розчулили бійців, і вони записали звернення у відповідь.


«Дякуємо дуже, Ви наше підростаюче покоління, колись зміните нас. Ми ж робимо все можливе, щоб наша країна була вільна та незалежна. Ми вас любимо і вас поважаємо. Слава Україні! Героям слава!», - заявив капітан Сергій Коваленко.


Наприкінці зустрічі військовий капелан подякував гвардійцям за гідне виконання священного обов'язку захисту Вітчизни.


«Цей рік був важким. Проте Україна зробила значні кроки для свого розвитку та утвердження незалежності. І те, що наше православ'я стало незалежним, автокефальним лише один з них. Та наша боротьба триває. Я знаю, що ваші матері, дружини, діти сьогодні на олтар поклали найсвятіше - ваші життя, як колись Діва Марія свого сина за спасіння всіх нас. Та молюся, щоб Ви всі повернулися живими та вірю в перемогу. Христос воскрес, воскресне й Україна!», - запевнив отець Діонісій.


Миротворчі писанки продовжують подорожувати прифронтовим Донбасом, аби зігрівати серця українських вояків.



...

Миротворчі писанки вже доставили гвардійцям в ООС. Про це повідомляє прес-служба НГУ. Першими, хто отримав миротворчі писанки, освячені Почесним Патріархом Православної Церкви України Святійшим Філаретом, стали гвардійці батальйону генерал-майора Сергія Кульчицького. Чимало з них захищають Україну від Російської агресії з березня 2014 року. Вони бились за Слов'янськ та Дебальцеве. «Миротворча писанка захисникам України. Всеукраїнська ліга Українських жінок цю акцію організувала у всьому світі. Співорганізаторами виступає Національна гвардія України. Ми не очікували такого результату, що так багато дітей пришлють свої роботи. Це все, що бачите, зроблено їх руками для військовослужбовців. Це діти з Канади, Сполучених штатів, України, Японії», - пояснив начальник служби з питань військового духовенства (капеланської служби) управління по роботі з особовим складом ГУ НГУ полковник Олександр Іздебський. Посилаючи в Україну свою писанку, діти записували відеозвернення: вони вітали бійців піснями, віршами, сценками. Привітання розчулили бійців, і вони записали звернення у відповідь. «Дякуємо дуже, Ви наше підростаюче покоління, колись зміните нас. Ми ж робимо все можливе, щоб наша країна була вільна та незалежна. Ми вас любимо і вас поважаємо. Слава Україні! Героям слава!», - заявив капітан Сергій Коваленко. Наприкінці зустрічі військовий капелан подякував гвардійцям за гідне виконання священного обов'язку захисту Вітчизни. «Цей рік був важким. Проте Україна зробила значні кроки для свого розвитку та утвердження незалежності. І те, що наше православ'я стало незалежним, автокефальним лише один з них. Та наша боротьба триває. Я знаю, що ваші матері, дружини, діти сьогодні на олтар поклали найсвятіше - ваші життя, як колись Діва Марія свого сина за спасіння всіх нас. Та молюся, щоб Ви всі повернулися живими та вірю в перемогу. Христос воскрес, воскресне й Україна!», - запевнив отець Діонісій. Миротворчі писанки продовжують подорожувати прифронтовим Донбасом, аби зігрівати серця українських вояків. .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика