Юлія Тимошенко закликала терміново навести лад у виконавчій владі - «Общество» » «Новости Дня»
Ганна
Опубликовано: 12:34, 28 июня 2019
Общество / Украина

Юлія Тимошенко закликала терміново навести лад у виконавчій владі - «Общество»

Надтерміново необхідно навести лад бодай у владній виконавчій вертикалі, не кажучі вже про ситуацію в усіх сферах життя країни. Про це Юлія Тимошенко заявила на своїй сторінці...
Юлія Тимошенко закликала терміново навести лад у виконавчій владі - «Общество»
Юлія Тимошенко закликала терміново навести лад у виконавчій владі - «Общество»

Надтерміново необхідно навести лад бодай у владній виконавчій вертикалі, не кажучі вже про ситуацію в усіх сферах життя країни.


Про це Юлія Тимошенко заявила на своїй сторінці у =68.ARCXB5QUkJpsjgrEtr6QREoy0koH5ZQW_UDkL9asagYNxxWnpRaG_RE3S1Zfd8HEitNdSa8iKAdqnRaECDJIZSBMwJ6d0K-KoKEw-6tq6_RFgY-csPQSmV03-djJblAXypUfXSUojPN5sfgDX8d2SQpbY4OQLz-b6H6G_SuuY4g6ILw7NQBrrBbARtrRZzSeqpb3prJ3J0F_fi_KuFot-A9GeWTZo_kKg5kVLrivweSS1gq75dz4S0oWlOREQSbScczJlVQRSRmNM4ECiGSVO9jqdcr4pUZcPRYCCfD-7pWBQnMRHLNIUw42oJ4hKFVBSq74cNymbQ1ouYkwhz-T-Q&__tn__=-R]Facebook, коментуючи вчорашню публічну «перепалку» між нашим президентом і міністром закордонних справ України.


"Президент зізнався, що про напрями зовнішньої політики дізнається з інтернету, а міністр заявив, що він більше не бажає допомагати президенту, бо в нього з ним «розходження» із стратегічних і тактичних питань. Прем'єр-міністр публічно порадив президенту, на цьому тлі, відправити міністра МЗС у відпустку", - нагадала політик.


І за цих обставин ми ще хочемо, щоб ПАРЄ, Європа і світ стали на наш бік, тоді як ми самі на цей бік стати не можемо, зауважила Голова партії.
"Соромно, боляче і вкрай небезпечно для держави. Це дуже небезпечна турбулентність в управлінні, яка просто знищує нашу державу", - наголосила вона.



...

Надтерміново необхідно навести лад бодай у владній виконавчій вертикалі, не кажучі вже про ситуацію в усіх сферах життя країни. Про це Юлія Тимошенко заявила на своїй сторінці у =68.ARCXB5QUkJpsjgrEtr6QREoy0koH5ZQW_UDkL9asagYNxxWnpRaG_RE3S1Zfd8HEitNdSa8iKAdqnRaECDJIZSBMwJ6d0K-KoKEw-6tq6_RFgY-csPQSmV03-djJblAXypUfXSUojPN5sfgDX8d2SQpbY4OQLz-b6H6G_SuuY4g6ILw7NQBrrBbARtrRZzSeqpb3prJ3J0F_fi_KuFot-A9GeWTZo_kKg5kVLrivweSS1gq75dz4S0oWlOREQSbScczJlVQRSRmNM4ECiGSVO9jqdcr4pUZcPRYCCfD-7pWBQnMRHLNIUw42oJ4hKFVBSq74cNymbQ1ouYkwhz-T-Q

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика