Юлія Тимошенко: Ми обрали нового Президента, тепер треба обрати нового прем’єра - «Автоновости» » «Новости Дня»
Марта
Опубликовано: 16:25, 21 мая 2019
Украина / Авто

Юлія Тимошенко: Ми обрали нового Президента, тепер треба обрати нового прем’єра - «Автоновости»

Прийдешні парламентські вибори - це не лише вибори депутатів та більшості у Верховній Раді, це, по суті, обрання прем'єр-міністра. Про це заявила Юлія Тимошенко за підсумками зустрічі із Президентом...
Юлія Тимошенко: Ми обрали нового Президента, тепер треба обрати нового прем’єра - «Автоновости»
Юлія Тимошенко: Ми обрали нового Президента, тепер треба обрати нового прем’єра - «Автоновости»

Прийдешні парламентські вибори - це не лише вибори депутатів та більшості у Верховній Раді, це, по суті, обрання прем'єр-міністра.


Про це заявила Юлія Тимошенко за підсумками зустрічі із Президентом України, відповідаючи на запитання, чи готова вона очолити уряд за результатами дострокових парламентських виборів.


«Я думаю, що про це передчасно говорити, тому що мусить бути обраний новий парламент. Залежно від того, які фракції пройдуть до Ради, буде формуватися нова коаліція і нова коаліція висуватиме кандидатуру на прем'єр-міністра», - зазначила лідер «Батьківщини».


Її команда за час роботи в нинішній Верховній Раді ініціювала та підтримувала всі необхідні для країни рішення, і зробила все для змін в інтересах людей. Політик не сумнівається, що фракція «Батьківщини» у наступному скликанні буде суттєво більшою.


«Не політики визначатимуть, хто буде прем'єр-міністром, а суспільство може визначити, хто буде наступним прем'єр-міністром», - заявила Юлія Тимошенко.


Нагадаємо, відповідно до Конституції, кандидатуру на посаду голови уряду визначає коаліція депутатських фракцій, яка формується за результатами виборів до Верховної Ради.


Відповідно до соціологічних опитувань, Юлія Тимошенко очолює рейтинг політиків, яких українці хочуть бачити на посаді прем'єр-міністра.




ba.org.ua


...

Прийдешні парламентські вибори - це не лише вибори депутатів та більшості у Верховній Раді, це, по суті, обрання прем'єр-міністра. Про це заявила Юлія Тимошенко за підсумками зустрічі із Президентом України, відповідаючи на запитання, чи готова вона очолити уряд за результатами дострокових парламентських виборів. «Я думаю, що про це передчасно говорити, тому що мусить бути обраний новий парламент. Залежно від того, які фракції пройдуть до Ради, буде формуватися нова коаліція і нова коаліція висуватиме кандидатуру на прем'єр-міністра», - зазначила лідер «Батьківщини». Її команда за час роботи в нинішній Верховній Раді ініціювала та підтримувала всі необхідні для країни рішення, і зробила все для змін в інтересах людей. Політик не сумнівається, що фракція «Батьківщини» у наступному скликанні буде суттєво більшою. «Не політики визначатимуть, хто буде прем'єр-міністром, а суспільство може визначити, хто буде наступним прем'єр-міністром», - заявила Юлія Тимошенко. Нагадаємо, відповідно до Конституції, кандидатуру на посаду голови уряду визначає коаліція депутатських фракцій, яка формується за результатами виборів до Верховної Ради. Відповідно до соціологічних опитувань, Юлія Тимошенко очолює рейтинг політиків, яких українці хочуть бачити на посаді прем'єр-міністра. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика