Іван Крулько: Час ставити крапку боргам із зарплат шахтарям - «Общество» » «Новости Дня»
Forster
Опубликовано: 12:03, 10 июля 2019
Общество / Украина

Іван Крулько: Час ставити крапку боргам із зарплат шахтарям - «Общество»

Питання виплати заборгованості із зарплат шахтарям потребує нагального вирішення. На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько у коментарі телеканалу «Бужнет» під час візиту на Львівщину,...
Іван Крулько: Час ставити крапку боргам із зарплат шахтарям - «Общество»
Іван Крулько: Час ставити крапку боргам із зарплат шахтарям - «Общество»

Питання виплати заборгованості із зарплат шахтарям потребує нагального вирішення.


На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько у коментарі телеканалу «Бужнет» під час візиту на Львівщину, на шахту Межирічанська.


За його словами, борги із зарплат гірникам досі не погашені, львівські шахтарі вже поновили страйк і погрожують, що столиця знову почує стукіт шахтарських касок, як це було у далеких 90-их, якщо уряд та президент не виконають своїх обіцянок. Наразі їм виплатили лише 85% зарплати за травень, пояснив політик.


«Інакше, як знущання, цю ситуацію не назвеш. Гірники, працюючи під землею і виконуючи надскладну працю, щодня ризикуючи своїми життями, не можуть отримати зарплату за свою роботу. Я як член бюджетного комітету ініціюватиму перерозподіл коштів із державного бюджету по лінії Міністерства палива та енергетики на зарплати шахтарям, щоб до кінця року повністю погасити борги», - зауважив Іван Крулько.


Заступник Голови партії також нагадав, що Юлія Тимошенко, будучи прем'єр-міністром, не лише змогла погасити заборгованості із зарплат шахтарям, а й почала виводити галузь із кризи, ініціювала програму із підвищення рівня безпеки та охорони праці на шахтах з видобутку вугілля на глибинах понад 1000 метрів та перехід на погодинну оплату праці шахтарям.


ba.org.ua



...

Питання виплати заборгованості із зарплат шахтарям потребує нагального вирішення. На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько у коментарі телеканалу «Бужнет» під час візиту на Львівщину, на шахту Межирічанська. За його словами, борги із зарплат гірникам досі не погашені, львівські шахтарі вже поновили страйк і погрожують, що столиця знову почує стукіт шахтарських касок, як це було у далеких 90-их, якщо уряд та президент не виконають своїх обіцянок. Наразі їм виплатили лише 85% зарплати за травень, пояснив політик. «Інакше, як знущання, цю ситуацію не назвеш. Гірники, працюючи під землею і виконуючи надскладну працю, щодня ризикуючи своїми життями, не можуть отримати зарплату за свою роботу. Я як член бюджетного комітету ініціюватиму перерозподіл коштів із державного бюджету по лінії Міністерства палива та енергетики на зарплати шахтарям, щоб до кінця року повністю погасити борги», - зауважив Іван Крулько. Заступник Голови партії також нагадав, що Юлія Тимошенко, будучи прем'єр-міністром, не лише змогла погасити заборгованості із зарплат шахтарям, а й почала виводити галузь із кризи, ініціювала програму із підвищення рівня безпеки та охорони праці на шахтах з видобутку вугілля на глибинах понад 1000 метрів та перехід на погодинну оплату праці шахтарям. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика