Іван Крулько: Основне завдання нової влади – подолання корупції - «Происшествия» » «Новости Дня»
Campbell
Опубликовано: 12:20, 16 мая 2019
Украина / Происшествия и криминал

Іван Крулько: Основне завдання нової влади – подолання корупції - «Происшествия»

Подолання корупції - одне з ключових і нагальних завдань нової влади. На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ефіру на телеканалі NewsOne. На його думку, надзвичайно...
Іван Крулько: Основне завдання нової влади – подолання корупції - «Происшествия»
Іван Крулько: Основне завдання нової влади – подолання корупції - «Происшествия»

Подолання корупції - одне з ключових і нагальних завдань нової влади.


На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ефіру на телеканалі NewsOne.


На його думку, надзвичайно важливою є заява Юлії Тимошенко про необхідність створення Національної комісії із розслідування корупції чиновників, пов'язаних зі «старою владою», зважаючи на нинішній рівень корупції у країні.


«Нацкомісія має розставити всі крапки над «і». Це те, чого вимагають люди. Адже відсутність боротьби з корупцією заважає країні нормально розвиватись і виставляє нас нездарами перед міжнародними партнерами», - зауважив народний депутат.


Іван Крулько переконаний, що зволікати із цим питанням і відкладати його до парламентських виборів не можна.


«Два місяці, півроку для країни, яка цього року має повернути 9 млрд дол. по зовнішніх боргах, у якої тарифи чи не найвищі серед країн Східної Європи, де найнижчі зарплати та пенсії з країн Європи і де бідність стає національною загрозою, - дуже велика розкіш», - підсумував заступник Голови партії.


ba.org.ua


...

Подолання корупції - одне з ключових і нагальних завдань нової влади. На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ефіру на телеканалі NewsOne. На його думку, надзвичайно важливою є заява Юлії Тимошенко про необхідність створення Національної комісії із розслідування корупції чиновників, пов'язаних зі «старою владою», зважаючи на нинішній рівень корупції у країні. «Нацкомісія має розставити всі крапки над «і». Це те, чого вимагають люди. Адже відсутність боротьби з корупцією заважає країні нормально розвиватись і виставляє нас нездарами перед міжнародними партнерами», - зауважив народний депутат. Іван Крулько переконаний, що зволікати із цим питанням і відкладати його до парламентських виборів не можна. «Два місяці, півроку для країни, яка цього року має повернути 9 млрд дол. по зовнішніх боргах, у якої тарифи чи не найвищі серед країн Східної Європи, де найнижчі зарплати та пенсії з країн Європи і де бідність стає національною загрозою, - дуже велика розкіш», - підсумував заступник Голови партії. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика