Григорій Немиря зустрівся з делегаціями міжнародних спостерігачів БДІПЛ/ОБСЄ?, ПА ОБСЄ, ЄП і ПА НАТО - «Общество» » «Новости Дня»
Sykes
Опубликовано: 20:01, 19 июля 2019
Общество / Украина

Григорій Немиря зустрівся з делегаціями міжнародних спостерігачів БДІПЛ/ОБСЄ?, ПА ОБСЄ, ЄП і ПА НАТО - «Общество»

Заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря та голова юридичного департаменту партії Жанна Усенко-Чорна провели зустріч із делегаціями міжнародних спостерігачів БДІПЛ/ОБСЄ,...
Григорій Немиря зустрівся з делегаціями міжнародних спостерігачів БДІПЛ/ОБСЄ?, ПА ОБСЄ, ЄП і ПА НАТО - «Общество»
Григорій Немиря зустрівся з делегаціями міжнародних спостерігачів БДІПЛ/ОБСЄ?, ПА ОБСЄ, ЄП і ПА НАТО - «Общество»

Заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря та голова юридичного департаменту партії Жанна Усенко-Чорна провели зустріч із делегаціями міжнародних спостерігачів БДІПЛ/ОБСЄ, Парламентської Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), Парламентської Асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ПА ОБСЄ), Європейського Парламенту (ЄП) та Парламентської Асамблеї НАТО зі спостереження за позачерговими парламентськими виборами.


«Ми дуже раді зустрітися з вами та сподіваємося, що ваша присутність в Україні сприятиме тому, щоб ці парламентські вибори були чесними, демократичними та прозорими, що вони відбудуться відповідно до стандартів ОБСЄ. Це є ключовим пріоритетом команди Юлії Тимошенко», - наголосив Григорій Немиря.


Представники «Батьківщини» детально ознайомили спостерігачів з позицією партії щодо ситуації в Україні та виборчою програмою політичної сили, передали їм детальний аналіз порушень з прикладами.


Окрім того, Григорій Немиря нагадав, що згідно з останнім аналізом діяльності всіх 352 українських партій за останній політичний цикл (2014 - 2019 рр.), який провів Міжнародний центр перспективних досліджень, «Батьківщина» визнана найефективнішою партією України.


ba.org.ua


...

Заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря та голова юридичного департаменту партії Жанна Усенко-Чорна провели зустріч із делегаціями міжнародних спостерігачів БДІПЛ/ОБСЄ, Парламентської Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), Парламентської Асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ПА ОБСЄ), Європейського Парламенту (ЄП) та Парламентської Асамблеї НАТО зі спостереження за позачерговими парламентськими виборами. «Ми дуже раді зустрітися з вами та сподіваємося, що ваша присутність в Україні сприятиме тому, щоб ці парламентські вибори були чесними, демократичними та прозорими, що вони відбудуться відповідно до стандартів ОБСЄ. Це є ключовим пріоритетом команди Юлії Тимошенко», - наголосив Григорій Немиря. Представники «Батьківщини» детально ознайомили спостерігачів з позицією партії щодо ситуації в Україні та виборчою програмою політичної сили, передали їм детальний аналіз порушень з прикладами. Окрім того, Григорій Немиря нагадав, що згідно з останнім аналізом діяльності всіх 352 українських партій за останній політичний цикл (2014 - 2019 рр.), який провів Міжнародний центр перспективних досліджень, «Батьківщина» визнана найефективнішою партією України. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика