Григорій Немиря зустрівся з делегаціями міжнародних спостерігачів ПАРЄ, Європарламенту, ПА ОБСЄ та НАТО - «Культура» » «Новости Дня»
Black
Опубликовано: 18:10, 29 марта 2019
Украина / Культура

Григорій Немиря зустрівся з делегаціями міжнародних спостерігачів ПАРЄ, Європарламенту, ПА ОБСЄ та НАТО - «Культура»

Заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря та голова юридичного департаменту партії Жанна Усенко-Чорна провели зустріч з делегаціями міжнародних спостерігачів Парламентської...
Григорій Немиря зустрівся з делегаціями міжнародних спостерігачів ПАРЄ, Європарламенту, ПА ОБСЄ та НАТО - «Культура»
Григорій Немиря зустрівся з делегаціями міжнародних спостерігачів ПАРЄ, Європарламенту, ПА ОБСЄ та НАТО - «Культура»

Заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря та голова юридичного департаменту партії Жанна Усенко-Чорна провели зустріч з делегаціями міжнародних спостерігачів Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), Парламентської Асамблеї Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ПА ОБСЄ), Європейського Парламенту (ЄП) та Парламентської Асамблеї НАТО.


«Я дуже радий зустрітися з вами. Ми сподіваємося, що ваша присутність в Україні сприятиме тому, щоб ці президентські вибори були чесними демократичними прозорими і відбувалися відповідно до стандартів ОБСЄ. Це є ключовим пріоритетом команди Юлії Тимошенко», - наголосив Григорій Немиря.


За його словами, наразі в Україні фіксуються загрозливі тенденції, які свідчать про відкат від демократичних принципів та істотно відрізняють ці вибори від президентських виборів 2014 року.


Це масштабне і явне використання командою чинного президента Петра Порошенка державних коштів (наприклад, для підкупу людей через надання так званої матеріальної допомоги; підкуп через так звані спеціальні державні програми для підтримки людей - видача монетизованих субсидій) та використання правоохоронних органів - СБУ і ГПУ - для тиску на опонентів чинного президента та їхнього залякування, а також для втручання в роботу виборчих комісій.


Окрім того, Григорій Немиря нагадав, що згідно зі звітом американського інституту суспільної думки Gallup, наразі тільки 12% дорослих в Україні сказали, що вони впевнені в чесності виборів, що демонструє падіння рівня довіри.


У 2014 році ця цифра становила 26%. Таке падіння свідчить про зростаючу недовіру до виборчої системи в країні.


Представники «Батьківщини» ознайомили спостерігачів з позицією Голови партії Юлії Тимошенко щодо ситуації в Україні та її виборчою програмою і передали їм детальний аналіз порушень з прикладами.


ba.org.ua


...

Заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря та голова юридичного департаменту партії Жанна Усенко-Чорна провели зустріч з делегаціями міжнародних спостерігачів Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), Парламентської Асамблеї Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ПА ОБСЄ), Європейського Парламенту (ЄП) та Парламентської Асамблеї НАТО. «Я дуже радий зустрітися з вами. Ми сподіваємося, що ваша присутність в Україні сприятиме тому, щоб ці президентські вибори були чесними демократичними прозорими і відбувалися відповідно до стандартів ОБСЄ. Це є ключовим пріоритетом команди Юлії Тимошенко», - наголосив Григорій Немиря. За його словами, наразі в Україні фіксуються загрозливі тенденції, які свідчать про відкат від демократичних принципів та істотно відрізняють ці вибори від президентських виборів 2014 року. Це масштабне і явне використання командою чинного президента Петра Порошенка державних коштів (наприклад, для підкупу людей через надання так званої матеріальної допомоги; підкуп через так звані спеціальні державні програми для підтримки людей - видача монетизованих субсидій) та використання правоохоронних органів - СБУ і ГПУ - для тиску на опонентів чинного президента та їхнього залякування, а також для втручання в роботу виборчих комісій. Окрім того, Григорій Немиря нагадав, що згідно зі звітом американського інституту суспільної думки Gallup, наразі тільки 12% дорослих в Україні сказали, що вони впевнені в чесності виборів, що демонструє падіння рівня довіри. У 2014 році ця цифра становила 26%. Таке падіння свідчить про зростаючу недовіру до виборчої системи в країні. Представники «Батьківщини» ознайомили спостерігачів з позицією Голови партії Юлії Тимошенко щодо ситуації в Україні та її виборчою програмою і передали їм детальний аналіз порушень з прикладами. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика