Стартували зйомки комедії «Скажене Весілля 2» - «Общество» » «Новости Дня»
Ayrton
Опубликовано: 20:02, 19 августа 2019
Общество / Украина

Стартували зйомки комедії «Скажене Весілля 2» - «Общество»

У центрі історії - Василь Середюк - турботливий батько, вірний чоловік, вправний господар. Минув рік, відколи молодша дочка вбралася у весільну сукню. Емоції вщухли, і темпераментний батько тільки-но дихнув на повні...
Стартували зйомки комедії «Скажене Весілля 2» - «Общество»
Стартували зйомки комедії «Скажене Весілля 2» - «Общество»

У центрі історії - Василь Середюк - турботливий батько, вірний чоловік, вправний господар. Минув рік, відколи молодша дочка вбралася у весільну сукню. Емоції вщухли, і темпераментний батько тільки-но дихнув на повні груди, як.. старша донька приводить у дім неочікуваного зятя, та ще й якого! А отже, на нас чекає ще одне #скаженевесілля. І щоб пережити його, Василю доведеться акумулювати всі свої сили і задіяти приховані резерви. На глядача чекатимуть нові герої, нові курйози і нові випробування.


«Історія у «Скаженому Весіллі 2» має відбуватись не лише за всіма канонами, встановленими у першій частині, - розповідає продюсер фільму і виконавець ролі Назарія Запухляка Юрій Горбунов, - не просто бути логічним її продовженням. Вона мусить перевершити свою попередницю. Великий успіх зумовлює й дуже великі сподівання глядачів щодо сиквела, а отже - надвисокі вимоги до кінцевого продукту. Чи зможемо ми виправдати ці сподівання? Я певен, ми впораємось».


Творці фільму приготували безліч несподіванок для глядача, і одна з головних - хто ж ступить на весільний рушник. Продюсери зберігають інтригу і поки не озвучують прізвища акторів, які зіграють молодят. Але точно відомо, що в комедії з'являться нові зіркові обличчя, серед яких Позитив - учасник гуртів «Время и Стекло» та MOZGI. Співак долучиться до комедійного дуету отця Євлампія (Потап) та диякона Пилипона (MONATIK) у ролі хориста Кіндрата, а також стане музичним співпродюсером фільму.


«Я радий, що над другою частиною «Скаженого Весілля» працює команда, яка знімала першу частину фільму. І я гордий бути частиною цієї команди. Впевнений, робота буде непростою, але, без сумніву, цікавою. Головне пам'ятати, що ми створюємо нові світи», - зазначив Влад Дикий, режисер фільму.


Світ «Скаженого Весілля 2», як і першої частини, оживатиме та ростиме завдяки зусиллям FILM.UA Group та Прототип Продакшн, а співпродюсером виступатиме компанія MOZGI Entertainment. Зйомки фільму відбуватимуться у Києві та Київській області протягом серпня-вересня.


Зазначимо, що стрічка стала одним із переможців 11-го пітчингу Держкіно, заручившись фінансовою підтримкою держави. «Першу частину фільму спіткав неймовірний успіх: «Скажене весілля» не тільки окупилося в прокаті і стало прибутковим, а й лишиться в історії як перший фільм, продюсери якого повернули державі залучені кошти з відсотками», - прокоментував голова Держкіно Пилип Іллєнко.


На кінотеатральні екрани продовження найкасовішої комедії 2018 року вийде під Новий рік - 25 грудня.


Нагадаємо, вперше зі скаженою сімейкою український глядач познайомився 4 жовтня 2018 року. Саме тоді #НайкращаКомедіяРоку вийшла в широкий український прокат. Минув майже рік, за який історія про Василя Середюка у виконанні Назара Задніпровського встигла чимало. Поставити декілька рекордів національного кінопрокату. Стати найрейтинговішим фільмом на ТБ за останні 10 років за основними аудиторіями. І навіть отримати «прописку» ще в декількох країнах: права на адаптацію комедії придбала Литва і Румунія.


Режисер: Влад Дикий


Продюсер: Юрій Горбунов, Ірина Костюк, Надія Коротушка, MOZGI Entertainment (Ірина Горова, Олексій Потапенко).


Прем'єра в Україні: 25 грудня 2019 року


«Вечірні Вісті»


...

У центрі історії - Василь Середюк - турботливий батько, вірний чоловік, вправний господар. Минув рік, відколи молодша дочка вбралася у весільну сукню. Емоції вщухли, і темпераментний батько тільки-но дихнув на повні груди, як старша донька приводить у дім неочікуваного зятя, та ще й якого! А отже, на нас чекає ще одне

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика