Творці зіркової комедії «Скажене Весілля 2» представили перший тизер стрічки - «Культура» » «Новости Дня»
Ефросиния
Опубликовано: 00:57, 16 июля 2019
Украина / Культура

Творці зіркової комедії «Скажене Весілля 2» представили перший тизер стрічки - «Культура»

Відсьогодні на офіційних сторінках фільму в соціальних мережах та в усіх кінотеатрах країни стартувала перша тизерна кампанія комедії «Скажене Весілля 2». Події нового фільму відбуваються через...
Творці зіркової комедії «Скажене Весілля 2» представили перший тизер стрічки - «Культура»
Творці зіркової комедії «Скажене Весілля 2» представили перший тизер стрічки - «Культура»

Відсьогодні на офіційних сторінках фільму в соціальних мережах та в усіх кінотеатрах країни стартувала перша тизерна кампанія комедії «Скажене Весілля 2».


Події нового фільму відбуваються через рік після «Скаженого Весілля». Ще один сюрприз, Ще одна донька та Ще одне #СкаженеВесілля чекає на улюблених героїв. Погоня, новий зять, онука Тараса, Назарій Запухляк, отець Євлампій, монахи, зірковий каст, багато скажених пригод та ще більше якісного українського гумору!


«Історія у «Скаженому Весіллі 2» має не тільки відбуватись за всіма канонами, що ми винайшли у першій частині, не лише бути логічним її продовженням. Вона мусить перевершити свою попередницю. Стати ще більш несподіваною, яскравою, смішною. Ще більш скаженою! Наші сценаристи Микола Куцик й Олексій Приходько з такою задачею справились на всі 100%. А тепер час перенести це з паперу в тривимірний світ кіно - починається найцікавіше!», - прокоментував продюсер стрічки та виконавець ролі Назарія Запухляка Юрій Горбунов.


Для майбутніх глядачів творці фільму підготували приємну несподіванку. Олексій Завгородній (Позитив - учасник гуртів «Время и Стекло» та MOZGI) з'явиться у фільмі в новому амплуа. Співак долучиться до комедійного дуету отця Євлампія (Потап) та диякона Пилипона (MONATIK) у ролі хориста Кіндрата. Окрім цього, Позитив разом з Потапом виступлять у якості музичних продюсерів фільму. А ось хто з акторів виконає роль нових наречених у другій частині фільму, творці поки тримають у секреті.


Як і минулого разу, режисером-постановником комедії «Скажене Весілля 2» став Влад Дикий. Зйомки нової тизерної кампанії відбулись в одному з павільйонів кіностудії FILM.UA.


У ролях: Назар Задніпровський, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Юрій Горбунов, Леся Самаєва, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько, Арам Арзуманян, Потап, MONATIK, Олексій Супрун (Петро Бампер), Олексій Завгородній (Позитив), Юрій Горбунов та інші.


У широкий прокат продовження найкасовішої комедії 2018 року вийде під Новий рік - 25 грудня.




«Вечірні Вісті»


...

Відсьогодні на офіційних сторінках фільму в соціальних мережах та в усіх кінотеатрах країни стартувала перша тизерна кампанія комедії «Скажене Весілля 2». Події нового фільму відбуваються через рік після «Скаженого Весілля». Ще один сюрприз, Ще одна донька та Ще одне

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика