Григорій Немиря представив у Лондоні основні положення програми Юлії Тимошенко - «Автоновости» » «Новости Дня»
Даниил
Опубликовано: 21:01, 20 февраля 2019
Украина / Авто

Григорій Немиря представив у Лондоні основні положення програми Юлії Тимошенко - «Автоновости»

Cьогодні в межах робочого візиту до Великої Британії заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря взяв участь у круглому столі Chatham House «Український форум» у Лондоні. ...
Григорій Немиря представив у Лондоні основні положення програми Юлії Тимошенко - «Автоновости»

Cьогодні в межах робочого візиту до Великої Британії заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря взяв участь у круглому столі Chatham House «Український форум» у Лондоні.


Політик представив основні положення програми Голови партії «Батьківщина», кандидата у Президенти України Юлії Тимошенко, окремо зупинившись на пріоритетах безпекової, зовнішньої та економічної політики.


Григорій Немиря також відповів на запитання експертів Chatham House та інших міжнародних аналітичних центрів. За підсумками його доповіді відбулася дискусія.


Нагадаємо, що Chatham House (The Royal Institute of International Affairs, Королівський інститут міжнародних відносин) - це неурядова організація, що розташована в Лондоні і займається дослідженням основних міжнародних питань та поточних справ.


ba.org.ua



...

Cьогодні в межах робочого візиту до Великої Британії заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря взяв участь у круглому столі Chatham House «Український форум» у Лондоні. Політик представив основні положення програми Голови партії «Батьківщина», кандидата у Президенти України Юлії Тимошенко, окремо зупинившись на пріоритетах безпекової, зовнішньої та економічної політики. Григорій Немиря також відповів на запитання експертів Chatham House та інших міжнародних аналітичних центрів. За підсумками його доповіді відбулася дискусія. Нагадаємо, що Chatham House (The Royal Institute of International Affairs, Королівський інститут міжнародних відносин) - це неурядова організація, що розташована в Лондоні і займається дослідженням основних міжнародних питань та поточних справ. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика