Юлія Тимошенко: Треба максимально полегшити умови для ведення бізнесу - «Культура» » «Новости Дня»
MacDonald
Опубликовано: 15:42, 21 февраля 2019
Украина / Культура

Юлія Тимошенко: Треба максимально полегшити умови для ведення бізнесу - «Культура»

Про це Юлія Тимошенко сказала під час зустрічі з представниками ІТ-спільноти на першій в Україні та Східній Європі фабриці 3D-друку. Лідер «Батьківщини» зауважила, що замість того, щоб боротися...
Юлія Тимошенко: Треба максимально полегшити умови для ведення бізнесу - «Культура»

Про це Юлія Тимошенко сказала під час зустрічі з представниками ІТ-спільноти на першій в Україні та Східній Європі фабриці 3D-друку.


Лідер «Батьківщини» зауважила, що замість того, щоб боротися з офшорами і корупцією, влада Порошенка намагається «потрошити» перспективні галузі вітчизняної економіки. Абсолютно неприпустимими Юлія Тимошенко назвала владні ініціативи, які фактично запроваджують «презумпцію винуватості підприємця» і розширюють можливості чиновників займатися здирництвом під виглядом перевірок.


«Ми не допустимо цього. Ми об'єднуємо політичні сили в парламенті і поза ним, щоб зупинити цю вакханалію», - наголосила вона.


Для стимулювання інноваційного розвитку, переконана Юлія Тимошенко треба максимально полегшити умови для ведення бізнесу - спростити податки і зробити доступними кредити. Від кредитів під заставу, що більше нагадують середньовіччя, треба переходити до страхування кредитів.


Не менш важливо знизити ціну кредиту і подовжити його терміни. Саме в цьому і полягає суть економічної стратегії нової влади, викладеної у Новому курсі України, наголосила Голова партії.


Представники ІТ-спільноти подарували Юлії Тимошенко зроблену з 3D принтері булаву, а також пригостили кавою з чашки, також зробленої на принтері.


ba.org.ua


...

Про це Юлія Тимошенко сказала під час зустрічі з представниками ІТ-спільноти на першій в Україні та Східній Європі фабриці 3D-друку. Лідер «Батьківщини» зауважила, що замість того, щоб боротися з офшорами і корупцією, влада Порошенка намагається «потрошити» перспективні галузі вітчизняної економіки. Абсолютно неприпустимими Юлія Тимошенко назвала владні ініціативи, які фактично запроваджують «презумпцію винуватості підприємця» і розширюють можливості чиновників займатися здирництвом під виглядом перевірок. «Ми не допустимо цього. Ми об'єднуємо політичні сили в парламенті і поза ним, щоб зупинити цю вакханалію», - наголосила вона. Для стимулювання інноваційного розвитку, переконана Юлія Тимошенко треба максимально полегшити умови для ведення бізнесу - спростити податки і зробити доступними кредити. Від кредитів під заставу, що більше нагадують середньовіччя, треба переходити до страхування кредитів. Не менш важливо знизити ціну кредиту і подовжити його терміни. Саме в цьому і полягає суть економічної стратегії нової влади, викладеної у Новому курсі України, наголосила Голова партії. Представники ІТ-спільноти подарували Юлії Тимошенко зроблену з 3D принтері булаву, а також пригостили кавою з чашки, також зробленої на принтері. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика