Іван Крулько: Розслідування Австрією відмивання грошей українських банків – негативний сигнал для Порошенка - «Автоновости» » «Новости Дня»
Ellington
Опубликовано: 18:49, 22 февраля 2019
Украина / Авто

Іван Крулько: Розслідування Австрією відмивання грошей українських банків – негативний сигнал для Порошенка - «Автоновости»

Розслідування антикорупційною прокуратурою Австрії справи щодо відмивання коштів українськими банками - позитивний сигнал для початку подолання корупції в Україні і негативний для команди Порошенка. ...
Іван Крулько: Розслідування Австрією відмивання грошей українських банків – негативний сигнал для Порошенка - «Автоновости»

Розслідування антикорупційною прокуратурою Австрії справи щодо відмивання коштів українськими банками - позитивний сигнал для початку подолання корупції в Україні і негативний для команди Порошенка.


Таке переконання висловив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько у коментарі телеканалу NewsOne.


Парламентарій нагадав про те, як за дорученням Петра Порошенка тодішня голова Нацбанку Валерія Гонтарева влаштувала «вбивство» українських банків і діяла виключно в інтересах компаній, афілійованих з президентом.


«Частина ліквідованих банків були дійсно проблемними, але частина - були реальними. Їх банально знищили, щоб розчистити майданчик під банки, які контролюються корпорацією «Рошен». Кошти, які йшли з банків-банкрутів за кордон, насправді, могли відмиватись, як стверджує антикорупційна прокуратура Австрії, через австрійські банки», - припустив Іван Крулько.


За його словами, Нацбанк діяв не в інтересах української держави, а в інтересах бізнесу президента.


«Це є ганьбою для України, яка хоче рухатись до ЄС і НАТО. Ця афера дорого обійшлась українським громадянам і бізнесу», - зауважив заступник Голови партії «Батьківщина».


Іван Крулько переконаний, нова влада, яка прийде вже у квітні, має серйозно зайнятись боротьбою з корупцією та дати шанс Україні ставати європейською державою.


«Якщо корупція не буде подолана, то нам не бачити ні ЄС, ні НАТО. Саме тому корупція, потоки та схеми, які залишились з часів Януковича, і які успішно були очолені представниками нинішньої влади, повинні бути розслідуванні», - переконаний він.


ba.org.ua


...

Розслідування антикорупційною прокуратурою Австрії справи щодо відмивання коштів українськими банками - позитивний сигнал для початку подолання корупції в Україні і негативний для команди Порошенка. Таке переконання висловив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько у коментарі телеканалу NewsOne. Парламентарій нагадав про те, як за дорученням Петра Порошенка тодішня голова Нацбанку Валерія Гонтарева влаштувала «вбивство» українських банків і діяла виключно в інтересах компаній, афілійованих з президентом. «Частина ліквідованих банків були дійсно проблемними, але частина - були реальними. Їх банально знищили, щоб розчистити майданчик під банки, які контролюються корпорацією «Рошен». Кошти, які йшли з банків-банкрутів за кордон, насправді, могли відмиватись, як стверджує антикорупційна прокуратура Австрії, через австрійські банки», - припустив Іван Крулько. За його словами, Нацбанк діяв не в інтересах української держави, а в інтересах бізнесу президента. «Це є ганьбою для України, яка хоче рухатись до ЄС і НАТО. Ця афера дорого обійшлась українським громадянам і бізнесу», - зауважив заступник Голови партії «Батьківщина». Іван Крулько переконаний, нова влада, яка прийде вже у квітні, має серйозно зайнятись боротьбою з корупцією та дати шанс Україні ставати європейською державою. «Якщо корупція не буде подолана, то нам не бачити ні ЄС, ні НАТО. Саме тому корупція, потоки та схеми, які залишились з часів Януковича, і які успішно були очолені представниками нинішньої влади, повинні бути розслідуванні», - переконаний він. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика