Юлія Тимошенко: Порошенко підвищить ціни на газ ще на 43% - «Экономика» » «Новости Дня»
Нонна
Опубликовано: 15:42, 25 февраля 2019
Украина / Экономика / Финансы

Юлія Тимошенко: Порошенко підвищить ціни на газ ще на 43% - «Экономика»

Юлія Тимошенко закликала народних депутатів не розглядати жоден законопроект, поки не буде ухвалена постанова про скасування підвищення ціни на газ, а також запровадження мораторію на подальше зростання його вартості. ...
Юлія Тимошенко: Порошенко підвищить ціни на газ ще на 43% - «Экономика»

Юлія Тимошенко закликала народних депутатів не розглядати жоден законопроект, поки не буде ухвалена постанова про скасування підвищення ціни на газ, а також запровадження мораторію на подальше зростання його вартості.


«Нам, всім депутатам, треба подумати про людей. Нам треба об'єднатися і завтра в парламенті не голосувати ні за що, поки не буде проголосована спільна постанова, підписана всіма лідера фракцій, окрім БПП, щодо скасування підвищення тарифів і ведення мораторію на підвищення, як це зробили Польща та Румунія», - наголосила вона під час Погоджувальної ради лідерів фракцій та комітетів парламенту.




Лідер «Батьківщини» зауважила, що збереження Петра Порошенка на посаді президента принесе українцям подальше зростання тарифів на житлово-комунальні послуги.


«Люди мають знати: якщо мафія Порошенка зберігається на цих посадах і безпосередньо на своїй посаді президент, то, прикриваючись гаслами, вони запланували знову збільшити ціни на газ з 1 травня на 15% і з кінця грудня - ще на 25%. У цілому - на 43% за рік!» - обурилась кандидат на пост Президента України.


Юлія Тимошенко нагадала, що тарифи на газ встановлює НКРЕКП, яка формується указом президента, і яку постійно очолює який-небудь корумпований партнер Порошенка. На те ж таки злочинне оточення нинішнього глави держави переписують найкращі вітчизняні родовища природного газу України.


Гроші, які витягує влада через тарифи з кишень українців, перераховуються на офшори і потім йдуть на масштабний підкуп виборців, зауважила Юлія Тимошенко: «Країна поставлена на розграбування».



ba.org.ua




...

Юлія Тимошенко закликала народних депутатів не розглядати жоден законопроект, поки не буде ухвалена постанова про скасування підвищення ціни на газ, а також запровадження мораторію на подальше зростання його вартості. «Нам, всім депутатам, треба подумати про людей. Нам треба об'єднатися і завтра в парламенті не голосувати ні за що, поки не буде проголосована спільна постанова, підписана всіма лідера фракцій, окрім БПП, щодо скасування підвищення тарифів і ведення мораторію на підвищення, як це зробили Польща та Румунія», - наголосила вона під час Погоджувальної ради лідерів фракцій та комітетів парламенту. Лідер «Батьківщини» зауважила, що збереження Петра Порошенка на посаді президента принесе українцям подальше зростання тарифів на житлово-комунальні послуги. «Люди мають знати: якщо мафія Порошенка зберігається на цих посадах і безпосередньо на своїй посаді президент, то, прикриваючись гаслами, вони запланували знову збільшити ціни на газ з 1 травня на 15% і з кінця грудня - ще на 25%. У цілому - на 43% за рік!» - обурилась кандидат на пост Президента України. Юлія Тимошенко нагадала, що тарифи на газ встановлює НКРЕКП, яка формується указом президента, і яку постійно очолює який-небудь корумпований партнер Порошенка. На те ж таки злочинне оточення нинішнього глави держави переписують найкращі вітчизняні родовища природного газу України. Гроші, які витягує влада через тарифи з кишень українців, перераховуються на офшори і потім йдуть на масштабний підкуп виборців, зауважила Юлія Тимошенко: «Країна поставлена на розграбування». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика