Вадим Івченко: Порошенко зупинив боротьбу з корупцією в країні - «Экономика» » «Новости Дня»
Федот
Опубликовано: 12:39, 28 февраля 2019
Украина / Экономика / Финансы

Вадим Івченко: Порошенко зупинив боротьбу з корупцією в країні - «Экономика»

Рішення Конституційного Суду (КС) щодо скасування покарання за незаконне збагачення - яскравий приклад цинічності чинної влади. Про це в кулуарах Верховної Ради заявив народний депутат фракції «Батьківщина» Вадим Івченко. За його словами, Петро Порошенко через КС зупинив боротьбу з корупцією в країні. «Що можна сказати про владу, яка спочатку ухвалює певні закони, а потім їх скасовує? Я впевнений: наступний президент обов'язково поновить цю норму і зробить так, щоб суди стали прозорими, а розслідування за цими справам були обо'язково
Вадим Івченко: Порошенко зупинив боротьбу з корупцією в країні - «Экономика»

Рішення Конституційного Суду (КС) щодо скасування покарання за незаконне збагачення - яскравий приклад цинічності чинної влади.


Про це в кулуарах Верховної Ради заявив народний депутат фракції «Батьківщина» Вадим Івченко.


За його словами, Петро Порошенко через КС зупинив боротьбу з корупцією в країні.


«Що можна сказати про владу, яка спочатку ухвалює певні закони, а потім їх скасовує? Я впевнений: наступний президент обов'язково поновить цю норму і зробить так, щоб суди стали прозорими, а розслідування за цими справам були обо'язково проведені», - наголосив він.


Політик зауважив, що після цього проти більшості людей, які сьогодні керують країною, буде порушені кримінальні провадження.


Окрім того, Вадим Івченко обурився тим, що після викриття журналістами корупції Порошенка в оборонній галузі, відбуваються такі речі, як анулювання підписних листів за початок процедури імпічменту та затягування з винесенням на розгляд парламенту постанови про створення ТСК щодо об'єктивного розслідування цієї справи.


«Вже майже п'ять років команда Порошенка в коаліції і п'ять років законопроекти про імпічмент, про тимчасові слідчі комісії лежать і не виносяться на голосування. Чому вони не виносяться? Напевне тому, що найперше вони вдарять саме по чинній, наскрізь корумпованій, владі», - переконаний політик.


Нагадаємо, партія «Батьківщина» розпочала у Верховній Раді збір підписів за імпічмент президента та ініціювала створення Тимчасової слідчої комісії, яка має розслідувати корупцію Порошенка в оборонній галузі.


ba.org.ua


...

Рішення Конституційного Суду (КС) щодо скасування покарання за незаконне збагачення - яскравий приклад цинічності чинної влади. Про це в кулуарах Верховної Ради заявив народний депутат фракції «Батьківщина» Вадим Івченко. За його словами, Петро Порошенко через КС зупинив боротьбу з корупцією в країні. «Що можна сказати про владу, яка спочатку ухвалює певні закони, а потім їх скасовує? Я впевнений: наступний президент обов'язково поновить цю норму і зробить так, щоб суди стали прозорими, а розслідування за цими справам були обо'язково проведені», - наголосив він. Політик зауважив, що після цього проти більшості людей, які сьогодні керують країною, буде порушені кримінальні провадження. Окрім того, Вадим Івченко обурився тим, що після викриття журналістами корупції Порошенка в оборонній галузі, відбуваються такі речі, як анулювання підписних листів за початок процедури імпічменту та затягування з винесенням на розгляд парламенту постанови про створення ТСК щодо об'єктивного розслідування цієї справи. «Вже майже п'ять років команда Порошенка в коаліції і п'ять років законопроекти про імпічмент, про тимчасові слідчі комісії лежать і не виносяться на голосування. Чому вони не виносяться? Напевне тому, що найперше вони вдарять саме по чинній, наскрізь корумпованій, владі», - переконаний політик. Нагадаємо, партія «Батьківщина» розпочала у Верховній Раді збір підписів за імпічмент президента та ініціювала створення Тимчасової слідчої комісії, яка має розслідувати корупцію Порошенка в оборонній галузі. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика