Синоптик: 5 березня в Україні буде тепло - «Автоновости» » «Новости Дня»
Philips
Опубликовано: 00:00, 05 марта 2019
Украина / Авто

Синоптик: 5 березня в Україні буде тепло - «Автоновости»

5 березня в Україні буде тепло. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко. Денна температура повітря досягне +6+10 градусів, на Заході до +12, а на Півдні, особливо...
Синоптик: 5 березня в Україні буде тепло - «Автоновости»

5 березня в Україні буде тепло.


Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко.
Денна температура повітря досягне +6+10 градусів, на Заході до +12, а на Півдні, особливо на Одещині, до +12+15 градусів.
Навіть вночі не те що без морозів, а й без "нулів", передбачається +2+6 градусів.
ВІтер західний, південно-західний, атлантичний. Якщо хто не був в Португалії чи Іспанії, якраз завтра можна буде подихати їхнім повітрям. Поривчастий, можливо до сильного.
Дощі, місцями та невеликі, пройдуть в західних та північних областях. У Карпатах з мокрим снігом.
На решті території України буде сухо.
У Києві вівторок - вологий, вітряний, але теплий. Протягом дня 5 березня очікується до +8+10 градусів.
Надалі - записуйте, бо якийсь кордебалет синоптичний.
6 березня - похолодання.
7, 8 березня - потепління.
9,10 березня, на Шевченківські дні, - похолодання.
Усі ці коливання будуть незначними, голову й судини доводитимуть до сказу стрибками атмосферного тиску, сильним вітром та набігами хмарності, але так, щоб сильно контрастно, то ні.




Вечірні Вісті


...

5 березня в Україні буде тепло. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко. Денна температура повітря досягне 6 10 градусів, на Заході до 12, а на Півдні, особливо на Одещині, до 12 15 градусів. Навіть вночі не те що без морозів, а й без "нулів", передбачається 2 6 градусів. ВІтер західний, південно-західний, атлантичний. Якщо хто не був в Португалії чи Іспанії, якраз завтра можна буде подихати їхнім повітрям. Поривчастий, можливо до сильного. Дощі, місцями та невеликі, пройдуть в західних та північних областях. У Карпатах з мокрим снігом. На решті території України буде сухо. У Києві вівторок - вологий, вітряний, але теплий. Протягом дня 5 березня очікується до 8 10 градусів. Надалі - записуйте, бо якийсь кордебалет синоптичний. 6 березня - похолодання. 7, 8 березня - потепління. 9,10 березня, на Шевченківські дні, - похолодання. Усі ці коливання будуть незначними, голову й судини доводитимуть до сказу стрибками атмосферного тиску, сильним вітром та набігами хмарності, але так, щоб сильно контрастно, то ні. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика