Олексій Рябчин: Непростий день в Раді - «Экономика» » «Новости Дня»
Turner
Опубликовано: 18:42, 27 февраля 2019
Украина / Экономика / Финансы

Олексій Рябчин: Непростий день в Раді - «Экономика»

Останні новини з-під купола. Тут всі говорять лише про розслідування журналістів щодо корупції найближчого оточення президента на оборонних закупівлях. Новини серед депутатів розходяться швидко, але...
Олексій Рябчин: Непростий день в Раді - «Экономика»

Останні новини з-під купола. Тут всі говорять лише про розслідування журналістів щодо корупції найближчого оточення президента на оборонних закупівлях.


Новини серед депутатів розходяться швидко, але багато колег з навушниками вранці дивились журналістське відео. До речі, орієнтовані на президента медіа зранку ніяк не відреагували на цю новину, але на це і є інтернет. Цікаво, якщо б не заява про імпічмент, чи був би такий резонанс цієї справи?


Частина БПП, орієнтована на президента, намагається тримати гарну міну при поганій грі, відкидаючи всі звинувачення. Але за відчуттям - це меншість. Про корупцію в армії казали вже давно. Але вперше показали весь цинізм ситуації. Це де-факто - мародерство!


Юлія Тимошенко заявила про початок збору підписів для імпічменту президента. Під постановою вже підписались інші лідери фракції та впливові депутати.


Один з фігурантів розслідування перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський заявив про тимчасово призупинення його повноважень на час проведення розслідування. Також він і його син подають в суд на журналістів.


Порошенко вранці заявив, що «скоро нападе Путін», а потім через свого прес-секретаря вимагав у правоохоронних органів проведення термінової перевірки інформації, для спростування або підтвердження оприлюдненого.


Також коментарі почали давати члени штабу, наближені депутати та придворні політологи. Порохоботи почали розганяти меседж, що це провокація від Кремля з метою усунення Головнокомандувача, що це передвиборча технологія.


Бачу, як самого Головнокомандувача намагаються відв'язати від цієї історії, щоб спустити все на чергові «перевірки» або на стрілочників.


Під вечір з'явилась інформація, що витік було організовано військовим прокурором Матіосом, ніби то він продав результати розслідування його фігурантам, але вирішив підстрахуватись і передав флешку з матеріалами справи журналістам. Цікаво буде відслідкувати розвиток цієї версії.


Також є план заблокувати роботу Верховної Ради аж до виборів президента входом у розгляд мовного закону. Там велика кількість правок, він буде резонувати в суспільстві і в медіа і це з одного боку допоможе згасити скандал з корупцією в армії, а з іншого, за задумками політтехнологів банкової, додатковий піар для Порошенка.


Хоча після цього корупційного скандалу девіз «Віра. Мова. Армія.» може бути остаточно дискредитовано.


Сьогодні починається збір підписів під імпічмент Порошенко.


Цікаво, які фракції та скільки депутатів підпишеться під імпічментом?


Як думаєте, назбирається 226? Опитування в телеграм каналі, посилання в першому коменті.


Олексій Рябчин,народний депутат від «Батьківщини», Facebook


...

Останні новини з-під купола. Тут всі говорять лише про розслідування журналістів щодо корупції найближчого оточення президента на оборонних закупівлях. Новини серед депутатів розходяться швидко, але багато колег з навушниками вранці дивились журналістське відео. До речі, орієнтовані на президента медіа зранку ніяк не відреагували на цю новину, але на це і є інтернет. Цікаво, якщо б не заява про імпічмент, чи був би такий резонанс цієї справи? Частина БПП, орієнтована на президента, намагається тримати гарну міну при поганій грі, відкидаючи всі звинувачення. Але за відчуттям - це меншість. Про корупцію в армії казали вже давно. Але вперше показали весь цинізм ситуації. Це де-факто - мародерство! Юлія Тимошенко заявила про початок збору підписів для імпічменту президента. Під постановою вже підписались інші лідери фракції та впливові депутати. Один з фігурантів розслідування перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський заявив про тимчасово призупинення його повноважень на час проведення розслідування. Також він і його син подають в суд на журналістів. Порошенко вранці заявив, що «скоро нападе Путін», а потім через свого прес-секретаря вимагав у правоохоронних органів проведення термінової перевірки інформації, для спростування або підтвердження оприлюдненого. Також коментарі почали давати члени штабу, наближені депутати та придворні політологи. Порохоботи почали розганяти меседж, що це провокація від Кремля з метою усунення Головнокомандувача, що це передвиборча технологія. Бачу, як самого Головнокомандувача намагаються відв'язати від цієї історії, щоб спустити все на чергові «перевірки» або на стрілочників. Під вечір з'явилась інформація, що витік було організовано військовим прокурором Матіосом, ніби то він продав результати розслідування його фігурантам, але вирішив підстрахуватись і передав флешку з матеріалами справи журналістам. Цікаво буде відслідкувати розвиток цієї версії. Також є план заблокувати роботу Верховної Ради аж до виборів президента входом у розгляд мовного закону. Там велика кількість правок, він буде резонувати в суспільстві і в медіа і це з одного боку допоможе згасити скандал з корупцією в армії, а з іншого, за задумками політтехнологів банкової, додатковий піар для Порошенка. Хоча після цього корупційного скандалу девіз «Віра. Мова. Армія.» може бути остаточно дискредитовано. Сьогодні починається збір підписів під імпічмент Порошенко. Цікаво, які фракції та скільки депутатів підпишеться під імпічментом? Як думаєте, назбирається 226? Опитування в телеграм каналі, посилання в першому коменті. Олексій Рябчин,народний депутат від «Батьківщини», Facebook .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика