«Чорний штаб» Порошенка працює методами Януковича, – заява партії - «Автоновости» » «Новости Дня»
Константин
Опубликовано: 15:06, 07 марта 2019
Украина / Авто

«Чорний штаб» Порошенка працює методами Януковича, – заява партії - «Автоновости»

Викритий на зароблянні на крові українських солдатів і торгівлі із ворогом головнокомандувач усвідомлює, що вже дуже скоро йому доведеться відповісти за всі його злочини. Тому у бажанні втриматися на посаді більше...
«Чорний штаб» Порошенка працює методами Януковича, – заява партії - «Автоновости»

Викритий на зароблянні на крові українських солдатів і торгівлі із ворогом головнокомандувач усвідомлює, що вже дуже скоро йому доведеться відповісти за всі його злочини. Тому у бажанні втриматися на посаді більше не гребує нічим, дедалі частіше опускаючись до методів свого попередника.


Сьогодні, близько опівночі, патрульні міста Покровське на Дніпропетровщині, зупинили автомобіль ВАЗ 2109 (АН0526ВТ). У машині знаходилися двоє двадцятивосьмирічних мешканців Курахового (Донецька область) - Богомаз Олександр Вікторович та Яремич Артем Дмитрович. Під час перевірки поліцейські виявили в салоні авто 150 листівок формату А3 з інформацією, яка дискредитує кандидата в Президенти України Юлію Тимошенко.


Особи заявили, що отримали вантаж на «Новій пошті» від невідомого, із яким зв'язувалися через одну із соціальних мереж, і який заплатив кожному по 2000 грн за розклеювання провокаційних листівок.


З надійних джерел нам достеменно відомо, що чоловіки виконували одну із «операцій» так званого «чорного штабу» Петра Порошенка - офісу, створеного на Банковій з єдиною метою - у будь-який спосіб заплямувати головного конкурента нинішнього президента - Юлію Тимошенко.




Викритий на зароблянні на крові українських солдатів і торгівлі із ворогом головнокомандувач усвідомлює, що вже дуже скоро йому доведеться відповісти за всі його злочини. Тому у бажанні втриматися на посаді більше не гребує нічим, дедалі частіше опускаючись до методів свого попередника.


Ми розуміємо, що Генеральна прокуратура та Служба безпеки України давно перетворилися на підрозділи кооперації «Рошен», і наразі їхнім основним завданням є дискредитація головних опонентів нинішнього президента.


Тому звертаємося до Міністерства внутрішніх справ із вимогою встановити та притягнути до відповідальності всіх учасників цієї ганебної провокації. А також усіх причетних до роботи «чорного штабу» Петра Порошенка, який, заробляючи на війні мільйони за допомогою фальсифікацій, підкупу та залякувань, намагається повернути в країну часи Януковича.


ba.org.ua


...

Викритий на зароблянні на крові українських солдатів і торгівлі із ворогом головнокомандувач усвідомлює, що вже дуже скоро йому доведеться відповісти за всі його злочини. Тому у бажанні втриматися на посаді більше не гребує нічим, дедалі частіше опускаючись до методів свого попередника. Сьогодні, близько опівночі, патрульні міста Покровське на Дніпропетровщині, зупинили автомобіль ВАЗ 2109 (АН0526ВТ). У машині знаходилися двоє двадцятивосьмирічних мешканців Курахового (Донецька область) - Богомаз Олександр Вікторович та Яремич Артем Дмитрович. Під час перевірки поліцейські виявили в салоні авто 150 листівок формату А3 з інформацією, яка дискредитує кандидата в Президенти України Юлію Тимошенко. Особи заявили, що отримали вантаж на «Новій пошті» від невідомого, із яким зв'язувалися через одну із соціальних мереж, і який заплатив кожному по 2000 грн за розклеювання провокаційних листівок. З надійних джерел нам достеменно відомо, що чоловіки виконували одну із «операцій» так званого «чорного штабу» Петра Порошенка - офісу, створеного на Банковій з єдиною метою - у будь-який спосіб заплямувати головного конкурента нинішнього президента - Юлію Тимошенко. Викритий на зароблянні на крові українських солдатів і торгівлі із ворогом головнокомандувач усвідомлює, що вже дуже скоро йому доведеться відповісти за всі його злочини. Тому у бажанні втриматися на посаді більше не гребує нічим, дедалі частіше опускаючись до методів свого попередника. Ми розуміємо, що Генеральна прокуратура та Служба безпеки України давно перетворилися на підрозділи кооперації «Рошен», і наразі їхнім основним завданням є дискредитація головних опонентів нинішнього президента. Тому звертаємося до Міністерства внутрішніх справ із вимогою встановити та притягнути до відповідальності всіх учасників цієї ганебної провокації. А також усіх причетних до роботи «чорного штабу» Петра Порошенка, який, заробляючи на війні мільйони за допомогою фальсифікацій, підкупу та залякувань, намагається повернути в країну часи Януковича. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика