Весна неодмінно переможе, – Юлія Тимошенко привітала українок із 8 Березня - «Экономика» » «Новости Дня»
King
Опубликовано: 12:13, 08 марта 2019
Украина / Экономика / Финансы

Весна неодмінно переможе, – Юлія Тимошенко привітала українок із 8 Березня - «Экономика»

Жінка - це та сила, що несе в життя мир, красу та добро. Саме те, чого так не вистачає нам сьогодні. Про це йдеться у привітанні Юлії Тимошенко з нагоди 8 Березня, яке політик оприлюднила...
Весна неодмінно переможе, – Юлія Тимошенко привітала українок із 8 Березня - «Экономика»

Жінка - це та сила, що несе в життя мир, красу та добро. Саме те, чого так не вистачає нам сьогодні.


Про це йдеться у привітанні Юлії Тимошенко з нагоди 8 Березня, яке політик оприлюднила у своєму Facebook.


«На моє переконання, жінок має бути більше скрізь. У політиці, у системах управління, у представницьких органах, у громадській роботі», - зауважила лідер «Батьківщини».


Політик наголосила, що як і у багатьох українців, 8 Березня асоціюється не з радянським офіціозом, а передусім - з весною, оновленням, теплими вітаннями і добрим настроєм. Це світлий і хороший день.




«Нині святу 8-го Березня і в Україні, і у світі надають нового значення й змісту. Цей день має нагадувати про права жінок. І це правильно. Ми, жінки, маємо такі самі права, як і чоловіки! Але дуже часто навантажуємо себе лише обов'язками», - констатувала Юлія Тимошенко.


На її думку, ще один зайвий раз побажати «нашим найкращим у світі жінкам» весни, кохання, краси та щастя точно не завадить!


«Весна обов'язково переможе!» - підсумувала Юлія Тимошенко.



...

Жінка - це та сила, що несе в життя мир, красу та добро. Саме те, чого так не вистачає нам сьогодні. Про це йдеться у привітанні Юлії Тимошенко з нагоди 8 Березня, яке політик оприлюднила у своєму Facebook. «На моє переконання, жінок має бути більше скрізь. У політиці, у системах управління, у представницьких органах, у громадській роботі», - зауважила лідер «Батьківщини». Політик наголосила, що як і у багатьох українців, 8 Березня асоціюється не з радянським офіціозом, а передусім - з весною, оновленням, теплими вітаннями і добрим настроєм. Це світлий і хороший день. «Нині святу 8-го Березня і в Україні, і у світі надають нового значення й змісту. Цей день має нагадувати про права жінок. І це правильно. Ми, жінки, маємо такі самі права, як і чоловіки! Але дуже часто навантажуємо себе лише обов'язками», - констатувала Юлія Тимошенко. На її думку, ще один зайвий раз побажати «нашим найкращим у світі жінкам» весни, кохання, краси та щастя точно не завадить! «Весна обов'язково переможе!» - підсумувала Юлія Тимошенко. .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика