«Батьківщина» готує нову постанову про ТСК, що реально розслідуватиме корупцію в оборонці - «Культура» » «Новости Дня»
Shackley
Опубликовано: 15:18, 14 марта 2019
Украина / Культура

«Батьківщина» готує нову постанову про ТСК, що реально розслідуватиме корупцію в оборонці - «Культура»

Апарат ВРУ блокує створення ТСК, яка мала б розслідувати оборудки оточення президента Порошенка в «Укроборонпромі». Про це повідомив в інтерв'ю журналістам у кулуарах ВРУ перший заступник...
«Батьківщина» готує нову постанову про ТСК, що реально розслідуватиме корупцію в оборонці - «Культура»

Апарат ВРУ блокує створення ТСК, яка мала б розслідувати оборудки оточення президента Порошенка в «Укроборонпромі».


Про це повідомив в інтерв'ю журналістам у кулуарах ВРУ перший заступник Голови фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв.


«Апарат парламенту вкотре блокує створення ТСК. Оскільки бездоганно були підготовленні всі документи, як нам стало відомо, відбувся тиск на лідера однієї з парламентських груп, і вона відкликала свого представника з цієї комісії», - обурився він.


Сергій Соболєв дуже скептично поставився до ефективності ТСК, яку Верховна Рада створила після оприлюднення першої публікації резонансних журналістських розслідувань щодо корупції в оборонпромі, і яка, як відомо «півтора тижні не могла зібратися на засідання і тільки під тиском Верховної Ради змушена були почати засідання».


Нагадаємо, очолює ТСК депутат від БПП Іван Вінник.


«Це класична ситуація, коли щуку кинули в річку: представник Порошенка очолює комісію, яка розслідує корупцію, в якій замішане все оточення президента і його підприємства. Я не вірю, що в роботі такої ТСК буде якийсь результат», - зауважив заступник Голови фракції.


Парламентарій нагадав: справи щодо зловживань в оборонній галузі розслідуються з 2015 року і висловив переконання, що всі матеріали були і в Генерального прокурора, і в СБУ, «проте все спускалося на гальмах».


«Ми підготуємо новий, вже третій варіант проекту постанови про створення ТСК. Я переконаний, ми змусимо їх зареєструвати цей пакет документів, який нарешті дозволить запрацювати комісії, яка реально почне розслідування і за фактом корупції в «Укроборонпромі», і за фактами корупції в правоохоронних органах, які прикривали зловживання в оборонній галузі», - наголосив представник «Батьківщини».


ba.org.ua


...

Апарат ВРУ блокує створення ТСК, яка мала б розслідувати оборудки оточення президента Порошенка в «Укроборонпромі». Про це повідомив в інтерв'ю журналістам у кулуарах ВРУ перший заступник Голови фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв. «Апарат парламенту вкотре блокує створення ТСК. Оскільки бездоганно були підготовленні всі документи, як нам стало відомо, відбувся тиск на лідера однієї з парламентських груп, і вона відкликала свого представника з цієї комісії», - обурився він. Сергій Соболєв дуже скептично поставився до ефективності ТСК, яку Верховна Рада створила після оприлюднення першої публікації резонансних журналістських розслідувань щодо корупції в оборонпромі, і яка, як відомо «півтора тижні не могла зібратися на засідання і тільки під тиском Верховної Ради змушена були почати засідання». Нагадаємо, очолює ТСК депутат від БПП Іван Вінник. «Це класична ситуація, коли щуку кинули в річку: представник Порошенка очолює комісію, яка розслідує корупцію, в якій замішане все оточення президента і його підприємства. Я не вірю, що в роботі такої ТСК буде якийсь результат», - зауважив заступник Голови фракції. Парламентарій нагадав: справи щодо зловживань в оборонній галузі розслідуються з 2015 року і висловив переконання, що всі матеріали були і в Генерального прокурора, і в СБУ, «проте все спускалося на гальмах». «Ми підготуємо новий, вже третій варіант проекту постанови про створення ТСК. Я переконаний, ми змусимо їх зареєструвати цей пакет документів, який нарешті дозволить запрацювати комісії, яка реально почне розслідування і за фактом корупції в «Укроборонпромі», і за фактами корупції в правоохоронних органах, які прикривали зловживання в оборонній галузі», - наголосив представник «Батьківщини». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика