Юлія Тимошенко у Слов’янську: Щоб досягти миру, ми маємо об’єднатися та діяти - «Происшествия» » «Новости Дня»
Изяслав
Опубликовано: 15:38, 18 марта 2019
Украина / Происшествия и криминал

Юлія Тимошенко у Слов’янську: Щоб досягти миру, ми маємо об’єднатися та діяти - «Происшествия»

Об'єднання всіх українців допоможе нашій державі вистояти та досягти омріяного миру. Про це Юлія Тимошенко сказала під час велелюдного мітингу у Слов'янську на Донеччині. ...[/h]
Юлія Тимошенко у Слов’янську: Щоб досягти миру, ми маємо об’єднатися та діяти - «Происшествия»

Об'єднання всіх українців допоможе нашій державі вистояти та досягти омріяного миру. Про це Юлія Тимошенко сказала під час велелюдного мітингу у Слов'янську на Донеччині.


Лідер «Батьківщини» наголосила, що нова влада відновлюватиме території, що постраждали від війни, залучаючи до цього міжнародних партнерів.


«Донбас завжди був і залишається гордістю України. Світ знатиме, що ви - ті люди, які мають віру і силу для боротьби, які точно вірять в мир», - сказала вона.


Голова партії виступила проти тих політиків, які провину за збройний конфлікт перекладають на мешканців Донбасу: «Україні, як і Донбасу, важко бути сильними, піднімати економіку, коли триває російська агресія».


Юлія Тимошенко назвала справою честі для нової влади облаштування вимушених переселенців, забезпечення їх житлом і роботою.


«Ми як єдина сім'я і в горі, і в радості зобов'язані бути разом і нікого не залишити. Коли ми об'єднаємось і відчуємо, що ми - одне ціле, ми вистоїмо», - переконана Тимошенко.


Вона запевнила, що одразу після виборів розпочне переговори про мир на українських умовах в новому форматі - з тим, щоб за стіл перемовин сіли лідери держав, які давали Україні гарантії безпеки.


«Наша стратегія і наша дорога до миру - Будапештський меморандум. Це частина міжнародного права, яка у нас в руках», - заявила Юлія Тимошенко, нагадавши, як у 1994 році Україна відмовилась від третього за потужністю ядерного потенціалу світу в обмін на гарантії недоторканності наших кордонів, які нам давали ключові країни-підписанти - США, Великобританія, РФ, а згодом до них приєдналися Франція і Китай.


Лідер «Батьківщини» запевнила, що звітуватиме про виконання взятих на себе зобов'язань перед людьми: «Ми зустрінемося на цій самій площі і разом оцінимо зроблене».


ba.org.ua


...

Об'єднання всіх українців допоможе нашій державі вистояти та досягти омріяного миру. Про це Юлія Тимошенко сказала під час велелюдного мітингу у Слов'янську на Донеччині. Лідер «Батьківщини» наголосила, що нова влада відновлюватиме території, що постраждали від війни, залучаючи до цього міжнародних партнерів. «Донбас завжди був і залишається гордістю України. Світ знатиме, що ви - ті люди, які мають віру і силу для боротьби, які точно вірять в мир», - сказала вона. Голова партії виступила проти тих політиків, які провину за збройний конфлікт перекладають на мешканців Донбасу: «Україні, як і Донбасу, важко бути сильними, піднімати економіку, коли триває російська агресія». Юлія Тимошенко назвала справою честі для нової влади облаштування вимушених переселенців, забезпечення їх житлом і роботою. «Ми як єдина сім'я і в горі, і в радості зобов'язані бути разом і нікого не залишити. Коли ми об'єднаємось і відчуємо, що ми - одне ціле, ми вистоїмо», - переконана Тимошенко. Вона запевнила, що одразу після виборів розпочне переговори про мир на українських умовах в новому форматі - з тим, щоб за стіл перемовин сіли лідери держав, які давали Україні гарантії безпеки. «Наша стратегія і наша дорога до миру - Будапештський меморандум. Це частина міжнародного права, яка у нас в руках», - заявила Юлія Тимошенко, нагадавши, як у 1994 році Україна відмовилась від третього за потужністю ядерного потенціалу світу в обмін на гарантії недоторканності наших кордонів, які нам давали ключові країни-підписанти - США, Великобританія, РФ, а згодом до них приєдналися Франція і Китай. Лідер «Батьківщини» запевнила, що звітуватиме про виконання взятих на себе зобов'язань перед людьми: «Ми зустрінемося на цій самій площі і разом оцінимо зроблене». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика