Супергерої в асортименті - «Культура» » «Новости Дня»
Francis
Опубликовано: 09:05, 19 марта 2019
Украина / Культура

Супергерої в асортименті - «Культура»

Кінокомікси полонили глядачів у всьому світі. Звісно, що найжаданіший кінематографічний атракціон, на який очікує весь світ, - «Месники: Завершення». Чекати залишилося недовго, і вже наприкінці квітня ми дізнаємося,...
Супергерої в асортименті - «Культура»

Кінокомікси полонили глядачів у всьому світі. Звісно, що найжаданіший кінематографічний атракціон, на який очікує весь світ, - «Месники: Завершення». Чекати залишилося недовго, і вже наприкінці квітня ми дізнаємося, чим закінчилося це муві. Звісно, сподіваємося на хеппі-енд, втім, як би там не було, але трохи сумно. Дуже не хочеться прощатися із цим Всесвітом. Однак не варто надто сумувати, бо в майбутньому на нас чекає безліч фільмів про супергероїв.


Подивимось, що нам пропонує Marvel Comics. На початку червня на великі екрани вийде стрічка «Люди Ікс:Темний Фенікс». Це дванадцятий фільм франшизи, який розповість про юність та становлення головної героїні Фенікс, яку зіграла зірка «Гри престолів» Софі Тернер.


У липні стартує «Людина-павук: Далеко від дому». Ця стрічка розповідає про пригоди Пітера Паркера (Том Холланд) та його друзів у Європі. Так, головному герою доведеться просто на канікулах битися із монстром й рятувати світ та своїх близьких.


У 2020 році відбудеться довгоочікувана прем'єра стрічки «Чорна вдова». Це сольний проект про героїню «Месників» Наташу Романову, яку традиційно зіграє Скарлетт Йоханссон. Про сюжет нині майже нічого невідомо. У ЗМІ писали тільки про те, що в картині може зіграти ще одна знаменитість - Емма Вотсон.


Поки що невідома доля «Вартових Галактики 3», зйомки яких відклали через звільнення режисера. Студія Marvel не надто поспішає давати проекту зелене світло. Та все ж не може бути, щоб такий прекрасний атмосферний кінокомікс поклали на полицю назавжди. Тож з майже стовідсотковою впевненістю можна сказати, що через рік-два це кіно обов'язково знімуть.


Із таким самим нетерпінням прихильники чекають на повернення «Доктора Стренджа» у виконанні Бенедикта Камбербетча. Благо ця стрічка знаходиться у розробці.


Чимало цікавого нам підготувала й DC Comics. Вже 4 квітня відбудеться прем'єра іронічного муві «Шазам». Сюжет розповідає про тинейджера на ім'я Біллі Бетсон, який перетворюється на дорослого супергероя, вимовивши магічне слово «Шазам».


А 3 жовтня нам покажуть «Джокера», роль якого виконав неперевершений Хоакін Фенікс. Нам розкажуть історію становлення одного з найбільших лиходіїв кінематографу.


На початку 2020 року відбудеться прем'єра одного з найочікуваніших кіноатракціонів під назвою «Хижі птахи». Стрічка розповість про те, як кілька леді із суперздібностями будуть боротися з ватажком злочинного світу Готема. Однією із цих дам є вже культова Харлі Квінн (Марго Роббі).
Влітку 2020 стартує «Диво-жінка 1984». Головні ролі в картині зіграють Галь Гадот та Кріс Пайн. А от деталі сюжету наразі невідомі.
Також у розробці зараз стрічка «Загін самогубців 2», яка має вийти на великі екрани в 2021 році. Вже відомо, що одну з центральних ролей зіграє відомий актор Ідріс Ельба.

Євгенія ПРОРИВАЙ


"Вечірні Вісті"


...

Кінокомікси полонили глядачів у всьому світі. Звісно, що найжаданіший кінематографічний атракціон, на який очікує весь світ, - «Месники: Завершення». Чекати залишилося недовго, і вже наприкінці квітня ми дізнаємося, чим закінчилося це муві. Звісно, сподіваємося на хеппі-енд, втім, як би там не було, але трохи сумно. Дуже не хочеться прощатися із цим Всесвітом. Однак не варто надто сумувати, бо в майбутньому на нас чекає безліч фільмів про супергероїв. Подивимось, що нам пропонує Marvel Comics. На початку червня на великі екрани вийде стрічка «Люди Ікс:Темний Фенікс». Це дванадцятий фільм франшизи, який розповість про юність та становлення головної героїні Фенікс, яку зіграла зірка «Гри престолів» Софі Тернер. У липні стартує «Людина-павук: Далеко від дому». Ця стрічка розповідає про пригоди Пітера Паркера (Том Холланд) та його друзів у Європі. Так, головному герою доведеться просто на канікулах битися із монстром й рятувати світ та своїх близьких. У 2020 році відбудеться довгоочікувана прем'єра стрічки «Чорна вдова». Це сольний проект про героїню «Месників» Наташу Романову, яку традиційно зіграє Скарлетт Йоханссон. Про сюжет нині майже нічого невідомо. У ЗМІ писали тільки про те, що в картині може зіграти ще одна знаменитість - Емма Вотсон. Поки що невідома доля «Вартових Галактики 3», зйомки яких відклали через звільнення режисера. Студія Marvel не надто поспішає давати проекту зелене світло. Та все ж не може бути, щоб такий прекрасний атмосферний кінокомікс поклали на полицю назавжди. Тож з майже стовідсотковою впевненістю можна сказати, що через рік-два це кіно обов'язково знімуть. Із таким самим нетерпінням прихильники чекають на повернення «Доктора Стренджа» у виконанні Бенедикта Камбербетча. Благо ця стрічка знаходиться у розробці. Чимало цікавого нам підготувала й DC Comics. Вже 4 квітня відбудеться прем'єра іронічного муві «Шазам». Сюжет розповідає про тинейджера на ім'я Біллі Бетсон, який перетворюється на дорослого супергероя, вимовивши магічне слово «Шазам». А 3 жовтня нам покажуть «Джокера», роль якого виконав неперевершений Хоакін Фенікс. Нам розкажуть історію становлення одного з найбільших лиходіїв кінематографу. На початку 2020 року відбудеться прем'єра одного з найочікуваніших кіноатракціонів під назвою «Хижі птахи». Стрічка розповість про те, як кілька леді із суперздібностями будуть боротися з ватажком злочинного світу Готема. Однією із цих дам є вже культова Харлі Квінн (Марго Роббі). Влітку 2020 стартує «Диво-жінка 1984». Головні ролі в картині зіграють Галь Гадот та Кріс Пайн. А от деталі сюжету наразі невідомі. Також у розробці зараз стрічка «Загін самогубців 2», яка має вийти на великі екрани в 2021 році. Вже відомо, що одну з центральних ролей зіграє відомий актор Ідріс Ельба. Євгенія ПРОРИВАЙ "Вечірні Вісті" .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика