Юлія Тимошенко: «Для того щоб завершити війну, нам треба прибрати мафію від влади - «Автоновости» » «Новости Дня»
Carroll
Опубликовано: 15:38, 21 марта 2019
Украина / Авто

Юлія Тимошенко: «Для того щоб завершити війну, нам треба прибрати мафію від влади - «Автоновости»

Про це Юлія Тимошенко заявила під час мітингу в Коростені на Житомирщині. За її словами, рухатися країні вперед заважає коло «кругової поруки» корупціонерів при владі. Вона нагадала про скандал із викриттям...
Юлія Тимошенко: «Для того щоб завершити війну, нам треба прибрати мафію від влади - «Автоновости»

Про це Юлія Тимошенко заявила під час мітингу в Коростені на Житомирщині.


За її словами, рухатися країні вперед заважає коло «кругової поруки» корупціонерів при владі.


Вона нагадала про скандал із викриттям брудних оборудок з обкрадання армії, в яких були залучені фірми президента і його бізнес-партнери, а на вершині корупційної піраміди був сам Петро Порошенко.




Лідер «Батьківщини» зазначила, що притягти винних виявилося неможливим, бо навіть створення слідчої комісії в парламенті заблоковано пропрезидентською більшістю, Генпрокуратурою керує кум президента, а Верховний Суд перетворений на кишенькову структуру глави держави.


«Для того щоб завершити війну, нам треба прибрати мафію від влади, припинити її заробітки на війні і притягнути до відповідальності кожного, хто взяв принаймні копійку з українського бюджету», - наголосила Юлія Тимошенко.




А для того щоб ні в кого більше не виникало подібних спокус, потрібно змінити систему управління державою і підпорядкувати її громадянам. Саме в цьому, за словами Юлії Тимошенко, полягає суть Нової народної Конституції, ухвалити яку потрібно на всеукраїнському референдумі.


«У Новій Конституції ніхто не матиме імунітету - ні депутати, ні президент, ні судді. І у нового президента вистачить волі домогтися проведення такого референдуму», - наголосила лідер «Батьківщини».


ba.org.ua


...

Про це Юлія Тимошенко заявила під час мітингу в Коростені на Житомирщині. За її словами, рухатися країні вперед заважає коло «кругової поруки» корупціонерів при владі. Вона нагадала про скандал із викриттям брудних оборудок з обкрадання армії, в яких були залучені фірми президента і його бізнес-партнери, а на вершині корупційної піраміди був сам Петро Порошенко. Лідер «Батьківщини» зазначила, що притягти винних виявилося неможливим, бо навіть створення слідчої комісії в парламенті заблоковано пропрезидентською більшістю, Генпрокуратурою керує кум президента, а Верховний Суд перетворений на кишенькову структуру глави держави. «Для того щоб завершити війну, нам треба прибрати мафію від влади, припинити її заробітки на війні і притягнути до відповідальності кожного, хто взяв принаймні копійку з українського бюджету», - наголосила Юлія Тимошенко. А для того щоб ні в кого більше не виникало подібних спокус, потрібно змінити систему управління державою і підпорядкувати її громадянам. Саме в цьому, за словами Юлії Тимошенко, полягає суть Нової народної Конституції, ухвалити яку потрібно на всеукраїнському референдумі. «У Новій Конституції ніхто не матиме імунітету - ні депутати, ні президент, ні судді. І у нового президента вистачить волі домогтися проведення такого референдуму», - наголосила лідер «Батьківщини». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика