Вадим Івченко: СБУ викрило «сітку з підкупу» БПП, але звинуватили «Батьківщину» - «Автоновости» » «Новости Дня»
Бронислава
Опубликовано: 21:10, 23 марта 2019
Украина / Авто

Вадим Івченко: СБУ викрило «сітку з підкупу» БПП, але звинуватили «Батьківщину» - «Автоновости»

Вадим Івченко спростував розповсюджену у ЗМІ неправдиву інформацію щодо затримання представників «Батьківщини» та звинувачення їх нібито у створенні «сітки» підкупу виборців в м. Подольськ на Одещині. ...
Вадим Івченко: СБУ викрило «сітку з підкупу» БПП, але звинуватили «Батьківщину» - «Автоновости»

Вадим Івченко спростував розповсюджену у ЗМІ неправдиву інформацію щодо затримання представників «Батьківщини» та звинувачення їх нібито у створенні «сітки» підкупу виборців в м. Подольськ на Одещині.


«Сайт «Думська», який належить народному депутату від БПП, палкому прихильнику нинішнього президента Олексію Гончаренку, поспішив видати бажане за дійсне. Вже пізніше інші ЗМІ повідомили, що обшуки проводились в «Приватбанку», а не в офісі "Батьківщини" і гроші, вочевидь, були для виборчої мережі БПП. Тому і зберігались у державному банку для максимальної надійності», - повідомив депутат партії на своїй сторінці у Facebook.


Політик наголосив, що СБУ, як це вже неодноразово відбувалось, «все наплутало і вийшло на своїх же».


«Розуміючи, що «дали в штангу», залучили важку артилерію: намагаючись якимось чином відбілити своїх недолугих співробітників, Генеральний прокурор Юрій Луценко у соцмережі звинуватив у скупці голосів Юлію Тимошенко. Підкажіть мені, як людина, яка стоїть на чолі нашого правосуддя, без рішення суду, без доказів звинувачує будь-кого у кримінальному злочині? Що це? Остання спроба додати хоч трішки рейтингу своєму куму?» - обурюється представник "Батьківщини".


За його словами, «Батьківщина» офіційно заявила про своє обурення провокацією і вже готує позов до суду щодо захисту честі та гідності.


«І ми впевнені, що ми його виграємо! Як виграли позов Юлії Тимошенко до керівника фракції президента у парламенті Артура Герасимова який розповсюджує недостовірну інформацію про лідера нашої партії», - зауважив він.


Після зміни цієї брехливої влади правоохоронна система працюватиме за законом, а не за «телефонним правом», підсумував Вадим Івченко.



...

Вадим Івченко спростував розповсюджену у ЗМІ неправдиву інформацію щодо затримання представників «Батьківщини» та звинувачення їх нібито у створенні «сітки» підкупу виборців в м. Подольськ на Одещині. «Сайт «Думська», який належить народному депутату від БПП, палкому прихильнику нинішнього президента Олексію Гончаренку, поспішив видати бажане за дійсне. Вже пізніше інші ЗМІ повідомили, що обшуки проводились в «Приватбанку», а не в офісі "Батьківщини" і гроші, вочевидь, були для виборчої мережі БПП. Тому і зберігались у державному банку для максимальної надійності», - повідомив депутат партії на своїй сторінці у Facebook. Політик наголосив, що СБУ, як це вже неодноразово відбувалось, «все наплутало і вийшло на своїх же». «Розуміючи, що «дали в штангу», залучили важку артилерію: намагаючись якимось чином відбілити своїх недолугих співробітників, Генеральний прокурор Юрій Луценко у соцмережі звинуватив у скупці голосів Юлію Тимошенко. Підкажіть мені, як людина, яка стоїть на чолі нашого правосуддя, без рішення суду, без доказів звинувачує будь-кого у кримінальному злочині? Що це? Остання спроба додати хоч трішки рейтингу своєму куму?» - обурюється представник "Батьківщини". За його словами, «Батьківщина» офіційно заявила про своє обурення провокацією і вже готує позов до суду щодо захисту честі та гідності. «І ми впевнені, що ми його виграємо! Як виграли позов Юлії Тимошенко до керівника фракції президента у парламенті Артура Герасимова який розповсюджує недостовірну інформацію про лідера нашої партії», - зауважив він. Після зміни цієї брехливої влади правоохоронна система працюватиме за законом, а не за «телефонним правом», підсумував Вадим Івченко. .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика