Юлія Тимошенко: Треба повернути довіру людей і створити всі умови для реалізації кожного на Батьківщини - «Экономика» » «Новости Дня»
Molligan
Опубликовано: 18:24, 25 марта 2019
Украина / Экономика / Финансы

Юлія Тимошенко: Треба повернути довіру людей і створити всі умови для реалізації кожного на Батьківщини - «Экономика»

За словами Юлії Тимошенко, після Революції Гідності люди втратили віру в те, що в країні щось зміниться на краще, адже 144 реформи влади не привели до покращення життя людей. До того ж, так і не було здійснено жодного...
Юлія Тимошенко: Треба повернути довіру людей і створити всі умови для реалізації кожного на Батьківщини - «Экономика»
Юлія Тимошенко: Треба повернути довіру людей і створити всі умови для реалізації кожного на Батьківщини - «Экономика»

За словами Юлії Тимошенко, після Революції Гідності люди втратили віру в те, що в країні щось зміниться на краще, адже 144 реформи влади не привели до покращення життя людей. До того ж, так і не було здійснено жодного перетворення, яке б відповідало європейським стандартам, зауважила лідер «Батьківщини». Про це лідер «Батьківщини» заявила під час мітингу в Лубнах на Полтавщині.


Наразі з країни їдуть креативний клас і професійні люди. Саме тому завдання нової влади - повернути довіру людей і створити всі умови для реалізації кожного на Батьківщини, боротися за інтелект нації, наголосила Юлія Тимошенко.


«Або ми робимо Україну конкурентом у світі в боротьбі за свій народ або через 5 років у нас будуть незалежність, гімн, прапор, але не буде кому країну піднімати», - .- зауважила голова партії.


Ініційований Юлією Тимошенко та розроблений з кращими фахівцями країни Новий курс - якраз є такою чіткою стратегією, яка потрібна для відродження та становлення країни.


У документі прописано, як провести інвентаризацію та правильно розпоряджатися нашими багатствами, відновити промисловість, як зробити 2,5 млн фермерських господарств в Україні і як продавати не сировину, а готову продукцію.


Окрім того, Новий курс передбачає запровадження медичного страхування.


«Роботодавці за рахунок зниження податкового тиску платитимуть обов'язкову страховку для працюючих, а для пенсіонерів і дітей, непрацездатних страховку платитиме держава»», - сказала лідер «Батьківщини».


Також нова влада має створити персоніфіковану пенсійну систему. Так, повідомила Юлія Тимошенко, внески за людину перераховуватимуться на її приватний пенсійний рахунок у державному банку, де все життя накопичуватимуться гроші і банк платитиме депозити. Пенсії для тих, хто має мінімальний стаж, будуть не нижче, ніж прожитковий мінімум - 4425 грн, додала Тимлшенко.


«В Україні існує закон і Конституція, які передбачають, що не можна людям платити менше мінімального прожиткового рівня (сьогодні бюджетом закріплено 4425 грн). Тож жодному пенсіонеру не можна платити менше за 4425 грн», - обурилася вона.


ba.org.ua


...

За словами Юлії Тимошенко, після Революції Гідності люди втратили віру в те, що в країні щось зміниться на краще, адже 144 реформи влади не привели до покращення життя людей. До того ж, так і не було здійснено жодного перетворення, яке б відповідало європейським стандартам, зауважила лідер «Батьківщини». Про це лідер «Батьківщини» заявила під час мітингу в Лубнах на Полтавщині. Наразі з країни їдуть креативний клас і професійні люди. Саме тому завдання нової влади - повернути довіру людей і створити всі умови для реалізації кожного на Батьківщини, боротися за інтелект нації, наголосила Юлія Тимошенко. «Або ми робимо Україну конкурентом у світі в боротьбі за свій народ або через 5 років у нас будуть незалежність, гімн, прапор, але не буде кому країну піднімати», - .- зауважила голова партії. Ініційований Юлією Тимошенко та розроблений з кращими фахівцями країни Новий курс - якраз є такою чіткою стратегією, яка потрібна для відродження та становлення країни. У документі прописано, як провести інвентаризацію та правильно розпоряджатися нашими багатствами, відновити промисловість, як зробити 2,5 млн фермерських господарств в Україні і як продавати не сировину, а готову продукцію. Окрім того, Новий курс передбачає запровадження медичного страхування. «Роботодавці за рахунок зниження податкового тиску платитимуть обов'язкову страховку для працюючих, а для пенсіонерів і дітей, непрацездатних страховку платитиме держава»», - сказала лідер «Батьківщини». Також нова влада має створити персоніфіковану пенсійну систему. Так, повідомила Юлія Тимошенко, внески за людину перераховуватимуться на її приватний пенсійний рахунок у державному банку, де все життя накопичуватимуться гроші і банк платитиме депозити. Пенсії для тих, хто має мінімальний стаж, будуть не нижче, ніж прожитковий мінімум - 4425 грн, додала Тимлшенко. «В Україні існує закон і Конституція, які передбачають, що не можна людям платити менше мінімального прожиткового рівня (сьогодні бюджетом закріплено 4425 грн). Тож жодному пенсіонеру не можна платити менше за 4425 грн», - обурилася вона. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика