Мей сьогодні може оголосити дату своєї відставки - ЗМІ - «Происшествия» » «Новости Дня»
Виктор
Опубликовано: 12:55, 27 марта 2019
Украина / Происшествия и криминал

Мей сьогодні може оголосити дату своєї відставки - ЗМІ - «Происшествия»

Очікується, що прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей може оголосити дату своєї відставки у середу, 27 березня. Про це повідомив політичний оглядач видання The Sun Том Ньютон Данн у Twitter. ...
Мей сьогодні може оголосити дату своєї відставки - ЗМІ - «Происшествия»
Мей сьогодні може оголосити дату своєї відставки - ЗМІ - «Происшествия»

Очікується, що прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей може оголосити дату своєї відставки у середу, 27 березня.


Про це повідомив політичний оглядач видання The Sun Том Ньютон Данн у Twitter.


"Серйозний момент. Очікування серед Торі, зокрема, полягає в тому, що прем'єр-міністр (Мей - ред.) використає вказане нижче (виступ перед Комітетом 1922 - ред.), щоб оголосити дату для своєї відставки", - написав він у відповідь на твіт свого колеги зі Sky News Обрі Аллегретті про те, що Мей виступить перед так званим Комітетом 1922 у середу о 17:00 за місцевим часом (19:00 за Києвом).


Комітет 1922 об'єднує рядових членів Консервативної партії.


Як повідомляв Укрінформ, за підсумками саміту країн-членів ЄС в ніч на п'ятницю, 22 березня, Євросоюз погодився відкласти Brexit з 29 березня на 22 травня, але за умови, що британська Палата громад проголосує за відповідну угоду наступного тижня. Якщо ж голосування провалиться втретє - Великобританія буде змушена вийти з ЄС 12 квітня.


У вівторок, 26 березня, три члени британського уряду - Річард Гаррінгтон, Алістер Берт та Стів Брайн, незгодні з політикою голови уряду Терези Мей щодо Brexit, подали у відставку після того, як парламент напередодні взяв під контроль подальшу долю процесу.


ukrinform.ua


...

Очікується, що прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей може оголосити дату своєї відставки у середу, 27 березня. Про це повідомив політичний оглядач видання The Sun Том Ньютон Данн у Twitter. "Серйозний момент. Очікування серед Торі, зокрема, полягає в тому, що прем'єр-міністр (Мей - ред.) використає вказане нижче (виступ перед Комітетом 1922 - ред.), щоб оголосити дату для своєї відставки", - написав він у відповідь на твіт свого колеги зі Sky News Обрі Аллегретті про те, що Мей виступить перед так званим Комітетом 1922 у середу о 17:00 за місцевим часом (19:00 за Києвом). Комітет 1922 об'єднує рядових членів Консервативної партії. Як повідомляв Укрінформ, за підсумками саміту країн-членів ЄС в ніч на п'ятницю, 22 березня, Євросоюз погодився відкласти Brexit з 29 березня на 22 травня, але за умови, що британська Палата громад проголосує за відповідну угоду наступного тижня. Якщо ж голосування провалиться втретє - Великобританія буде змушена вийти з ЄС 12 квітня. У вівторок, 26 березня, три члени британського уряду - Річард Гаррінгтон, Алістер Берт та Стів Брайн, незгодні з політикою голови уряду Терези Мей щодо Brexit, подали у відставку після того, як парламент напередодні взяв під контроль подальшу долю процесу. ukrinform.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика