В Індонезії з моральних міркувань статуям русалок прикрили голі груди топами - «Культура» » «Новости Дня»
Валерия
Опубликовано: 00:09, 28 марта 2019
Украина / Культура

В Індонезії з моральних міркувань статуям русалок прикрили голі груди топами - «Культура»

Індонезійська парк розваг надів на статуї русалок з голими грудьми золотисті топи. Адміністрація парку пояснила, що таким чином захищає традиційні східні цінності. Русалки з голими грудьми стояли в парку Ancol Dreamland в Джакарті останні 15 років, тому рішення їх прикрити багатьох здивувало. Хтось припустив, що адміністрація піддалася тиску зовнішніх сил, передає Бі-бі-сі. Але керуючі парком пояснили, що вирішили закрити груди статуям ще рік тому. "Це рішення менеджменту, ніякого тиску ззовні не було, - сказала представник парку
В Індонезії з моральних міркувань статуям русалок прикрили голі груди топами - «Культура»
В Індонезії з моральних міркувань статуям русалок прикрили голі груди топами - «Культура»

Індонезійська парк розваг надів на статуї русалок з голими грудьми золотисті топи. Адміністрація парку пояснила, що таким чином захищає традиційні східні цінності.

Русалки з голими грудьми стояли в парку Ancol Dreamland в Джакарті останні 15 років, тому рішення їх прикрити багатьох здивувало.


Хтось припустив, що адміністрація піддалася тиску зовнішніх сил, передає Бі-бі-сі. Але керуючі парком пояснили, що вирішили закрити груди статуям ще рік тому.


"Це рішення менеджменту, ніякого тиску ззовні не було, - сказала представник парку Ріка Лестары. - Ми знаходимося в процесі переформатування в сімейний парк розваг", - додала вона. Автор скульптур Долороса Сінага в бесіді з Індонезійської службою Бі-бі-сі сказала, що адміністрація парку позбавила відвідувачів можливості милуватися красою мистецтва.


"Нас статуї не турбували. Дивно бачити, що мистецтво так прикривають", - сказала Нанда Джулінда, що прийшла в парк зі своїми дітьми. Відвідувачі парку іронізують, що русалки не стали б так закриватися .kaskus.co.id "Парк недалеко від пляжу. Тут русалки, а русалка не стала б так закриватися", - каже відвідувач Тофік Фікі. У минулому статуї не раз ставали причиною невдоволення консервативної публіки.


УНІАН


...

Індонезійська парк розваг надів на статуї русалок з голими грудьми золотисті топи. Адміністрація парку пояснила, що таким чином захищає традиційні східні цінності. Русалки з голими грудьми стояли в парку Ancol Dreamland в Джакарті останні 15 років, тому рішення їх прикрити багатьох здивувало. Хтось припустив, що адміністрація піддалася тиску зовнішніх сил, передає Бі-бі-сі. Але керуючі парком пояснили, що вирішили закрити груди статуям ще рік тому. "Це рішення менеджменту, ніякого тиску ззовні не було, - сказала представник парку Ріка Лестары. - Ми знаходимося в процесі переформатування в сімейний парк розваг", - додала вона. Автор скульптур Долороса Сінага в бесіді з Індонезійської службою Бі-бі-сі сказала, що адміністрація парку позбавила відвідувачів можливості милуватися красою мистецтва. "Нас статуї не турбували. Дивно бачити, що мистецтво так прикривають", - сказала Нанда Джулінда, що прийшла в парк зі своїми дітьми. Відвідувачі парку іронізують, що русалки не стали б так закриватися .kaskus.co.id "Парк недалеко від пляжу. Тут русалки, а русалка не стала б так закриватися", - каже відвідувач Тофік Фікі. У минулому статуї не раз ставали причиною невдоволення консервативної публіки. УНІАН .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика