Григорій Немиря бере участь у Політичній Асамблеї ЄНП - «Культура» » «Новости Дня»
Доминика
Опубликовано: 15:59, 08 апреля 2019
Украина / Культура

Григорій Немиря бере участь у Політичній Асамблеї ЄНП - «Культура»

8-9 квітня заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря бере участь у Політичній Асамблеї Європейської народної партії у Брюсселі. Окрім того, планується...
Григорій Немиря бере участь у Політичній Асамблеї ЄНП - «Культура»
Григорій Немиря бере участь у Політичній Асамблеї ЄНП - «Культура»

8-9 квітня заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря бере участь у Політичній Асамблеї Європейської народної партії у Брюсселі.


Окрім того, планується низка зустрічей Григорія Немирі з європейськими політиками та експертами.


Нагадаємо, що ЄНП є найбільшою та найвпливовішою політичною силою на європейському континенті. До її складу входять 80 партій та партнерів з 42 країн, Президент Європейського Парламенту, Президент Європейської Комісії та Президент Європейської Ради, 9 голів країн-членів ЄС та 3 голови країн, які не є членами ЄС, 14 членів Європейської Комісії. Вона має найбільшу фракцію в Європарламенті.



ba.org.ua


...

8-9 квітня заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря бере участь у Політичній Асамблеї Європейської народної партії у Брюсселі. Окрім того, планується низка зустрічей Григорія Немирі з європейськими політиками та експертами. Нагадаємо, що ЄНП є найбільшою та найвпливовішою політичною силою на європейському континенті. До її складу входять 80 партій та партнерів з 42 країн, Президент Європейського Парламенту, Президент Європейської Комісії та Президент Європейської Ради, 9 голів країн-членів ЄС та 3 голови країн, які не є членами ЄС, 14 членів Європейської Комісії. Вона має найбільшу фракцію в Європарламенті. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика