Григорій Немиря зустрівся з Президентом ЄНП - «Политика» » «Новости Дня»
Anderson
Опубликовано: 12:45, 10 апреля 2019
Политика / Украина

Григорій Немиря зустрівся з Президентом ЄНП - «Политика»

У межах робочого візиту до Брюсселя заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря провів зустріч з Президентом Європейської народної партії Жозефом Долєм. ...
Григорій Немиря зустрівся з Президентом ЄНП - «Политика»
Григорій Немиря зустрівся з Президентом ЄНП - «Политика»

У межах робочого візиту до Брюсселя заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря провів зустріч з Президентом Європейської народної партії Жозефом Долєм.


Сторони обговорили поточну політичну та соціально-економічну ситуацію в Україні.


Григорій Немиря детально поінформував Жозефа Доля про бачення партії «Батьківщини» та її лідера Юлії Тимошенко щодо проведення реформ в Україні, насамперед боротьбу з корупцією та пріоритети своєї політичної сили.


Окремо йшлося про проведення першого туру президентських виборів в Україні 31 березня 2019 року. Заступник Голови партії повідомив про порушення демократичних стандартів, які мали місце під час виборчої кампанії та дня голосування, зокрема тиск на кандидатів від опозиційних партій, керівників місцевих партійних організацій, включаючи погрози і залякування, використання владою правоохоронних органів, технічних кандидатів та кандидатів-клонів, підкуп виборців та значне погіршення ситуації зі свободою слова.


Сторони обговорили пріоритети партії «Батьківщина» на парламентських виборах восени цього року, а також співпрацю між «Батьківщиною» і ЄНП під час та після проведення виборів до ВРУ та Європейського парламенту.


Окрім того, йшлося про війну на Сході нашої держави та питання, пов'язані з агресією Росії проти України.


Нагадаємо, що 8-9 квітня Григорій Немиря перебував з робочим візитом у Брюсселі для участі у Політичній Асамблеї Європейської народної партії.


ЄНП є найбільшою та найвпливовішою політичною силою на європейському континенті. До її складу входять 80 партій та партнерів з 42 країн, Президент Європейського Парламенту, Президент Європейської Комісії та Президент Європейської Ради, 9 голів країн-членів ЄС та 3 голови країн, які не є членами ЄС, 14 членів Європейської Комісії. Вона має найбільшу фракцію в Європарламенті.


ba.org.ua


...

У межах робочого візиту до Брюсселя заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря провів зустріч з Президентом Європейської народної партії Жозефом Долєм. Сторони обговорили поточну політичну та соціально-економічну ситуацію в Україні. Григорій Немиря детально поінформував Жозефа Доля про бачення партії «Батьківщини» та її лідера Юлії Тимошенко щодо проведення реформ в Україні, насамперед боротьбу з корупцією та пріоритети своєї політичної сили. Окремо йшлося про проведення першого туру президентських виборів в Україні 31 березня 2019 року. Заступник Голови партії повідомив про порушення демократичних стандартів, які мали місце під час виборчої кампанії та дня голосування, зокрема тиск на кандидатів від опозиційних партій, керівників місцевих партійних організацій, включаючи погрози і залякування, використання владою правоохоронних органів, технічних кандидатів та кандидатів-клонів, підкуп виборців та значне погіршення ситуації зі свободою слова. Сторони обговорили пріоритети партії «Батьківщина» на парламентських виборах восени цього року, а також співпрацю між «Батьківщиною» і ЄНП під час та після проведення виборів до ВРУ та Європейського парламенту. Окрім того, йшлося про війну на Сході нашої держави та питання, пов'язані з агресією Росії проти України. Нагадаємо, що 8-9 квітня Григорій Немиря перебував з робочим візитом у Брюсселі для участі у Політичній Асамблеї Європейської народної партії. ЄНП є найбільшою та найвпливовішою політичною силою на європейському континенті. До її складу входять 80 партій та партнерів з 42 країн, Президент Європейського Парламенту, Президент Європейської Комісії та Президент Європейської Ради, 9 голів країн-членів ЄС та 3 голови країн, які не є членами ЄС, 14 членів Європейської Комісії. Вона має найбільшу фракцію в Європарламенті. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика