Ірина Верігіна: Країна потребує стабільності і системи противаг - «Автоновости» » «Новости Дня»
Dickinson
Опубликовано: 18:52, 10 апреля 2019
Украина / Авто

Ірина Верігіна: Країна потребує стабільності і системи противаг - «Автоновости»

«Піррова перемога» кандидата в президенти Порошенка в першому турі, викрадений та сфальшований результат, перетворення передвиборчої кампанії в повний фарс, низькопробне політичне шоу... Це результат «царювання»...
Ірина Верігіна: Країна потребує стабільності і системи противаг - «Автоновости»
Ірина Верігіна: Країна потребує стабільності і системи противаг - «Автоновости»

«Піррова перемога» кандидата в президенти Порошенка в першому турі, викрадений та сфальшований результат, перетворення передвиборчої кампанії в повний фарс, низькопробне політичне шоу... Це результат «царювання» Петра Порошенко і діяльності його «свинарчуків».


Хліба та видовищ - ось чого, виявляється, хоче зневірений виборець. Апатія до політики, небажання дослухатися до аргументів і прагнення «послати» якнайдалі нинішню владу - це відповідь великої частини суспільства на безлад в країні.


Поїздка прокремлівського кандидата Бойка до Москви з «благословінням» Петра Олексійовича реанімувало сепаратистські настрої на Сході країни.


Окрім того, мовлення українських телеканалів через знеструмлення відсутнє майже на всій території Луганщини. І якось дивно на цих частотах з'явився інформаційний контент проросійських найманців з окупованої частини Донбасу.


Тим часом продовжують гинути за Україну наші військові. Хіба ми маємо право хоч на мить забувати, що в країні війна? Хіба це «шоу дебатів і аналізів», яке, наче у дешевому кінотеатрі споглядає вся країна, є адекватною відповіддю складним викликам нашій державі, які нікуди не зникли?


Президентська кампанія розбалансувала країну, загострила проблеми, посилила протистояння. Мені особисто, дуже прикро, що у суспільстві сьогодні нема запиту на предметну дискусію щодо бачення майбутнього країни. У Юлії Тимошенко була реальна стратегія миру та безпеки. І саме вона змогла б об'єднати Україну і вивезти її із кризи, знищити спрута корупції та подолати бідність.


Україна - парламентсько-президентська держава, і в умовах сьогодення ми маємо про це згадати. Саме парламент і уряд має відповідати за ключові для країни питання: економіка, соціальна політика, військова доктрина.


Запорукою балансу може стати досвідчений політик, який має чітку програму дій. Такий антикризовий менеджер може стати прем'єр-міністром і врівноважити будь-якого президента.
А те, що країна потребуватиме системи балансу і противаги новообраному президенту - вже факт очевидний.


Ірина Верігіна,
член Політради партії «Батьківщина», голова Луганської обласної парторганізації,
Facebook, 10 квітня 2019р.



...

«Піррова перемога» кандидата в президенти Порошенка в першому турі, викрадений та сфальшований результат, перетворення передвиборчої кампанії в повний фарс, низькопробне політичне шоу. Це результат «царювання» Петра Порошенко і діяльності його «свинарчуків». Хліба та видовищ - ось чого, виявляється, хоче зневірений виборець. Апатія до політики, небажання дослухатися до аргументів і прагнення «послати» якнайдалі нинішню владу - це відповідь великої частини суспільства на безлад в країні. Поїздка прокремлівського кандидата Бойка до Москви з «благословінням» Петра Олексійовича реанімувало сепаратистські настрої на Сході країни. Окрім того, мовлення українських телеканалів через знеструмлення відсутнє майже на всій території Луганщини. І якось дивно на цих частотах з'явився інформаційний контент проросійських найманців з окупованої частини Донбасу. Тим часом продовжують гинути за Україну наші військові. Хіба ми маємо право хоч на мить забувати, що в країні війна? Хіба це «шоу дебатів і аналізів», яке, наче у дешевому кінотеатрі споглядає вся країна, є адекватною відповіддю складним викликам нашій державі, які нікуди не зникли? Президентська кампанія розбалансувала країну, загострила проблеми, посилила протистояння. Мені особисто, дуже прикро, що у суспільстві сьогодні нема запиту на предметну дискусію щодо бачення майбутнього країни. У Юлії Тимошенко була реальна стратегія миру та безпеки. І саме вона змогла б об'єднати Україну і вивезти її із кризи, знищити спрута корупції та подолати бідність. Україна - парламентсько-президентська держава, і в умовах сьогодення ми маємо про це згадати. Саме парламент і уряд має відповідати за ключові для країни питання: економіка, соціальна політика, військова доктрина. Запорукою балансу може стати досвідчений політик, який має чітку програму дій. Такий антикризовий менеджер може стати прем'єр-міністром і врівноважити будь-якого президента. А те, що країна потребуватиме системи балансу і противаги новообраному президенту - вже факт очевидний. Ірина Верігіна, член Політради партії «Батьківщина», голова Луганської обласної парторганізації, Facebook, 10 квітня 2019р. .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика