В Мережі з’явився трейлер комедії «Мій шпигун» - «Автоновости» » «Новости Дня»
Татьяна
Опубликовано: 21:22, 23 апреля 2019
Украина / Авто

В Мережі з’явився трейлер комедії «Мій шпигун» - «Автоновости»

У головній ролі знявся Дейв Батіста. Він грає Джей Джея, агента ЦРУ, який має довести, що чогось вартий, щоб залишитись на роботі. Випадково доля його кар'єри опиняється в руках 9-річної Софі...
В Мережі з’явився трейлер комедії «Мій шпигун» - «Автоновости»
В Мережі з’явився трейлер комедії «Мій шпигун» - «Автоновости»

У головній ролі знявся Дейв Батіста. Він грає Джей Джея, агента ЦРУ, який має довести, що чогось вартий, щоб залишитись на роботі.


Випадково доля його кар'єри опиняється в руках 9-річної Софі. Вони укладають угоду: Джей Джей вчить її, як воно - бути шпигуном, а Софі обіцяє нікому не розказувати про те, що він - агент під прикриттям. На цю незвичну парочку чекає чимало веселих і часом небезпечних пригод і справжня дружба.


Режисер: Пітер Сігал


Актори: Дейв Батіста, Хлоя Коулман, Кен Жонг, Крістен Шаал


Дата старту: 12.09.2019




«Вечірні Вісті»


...

У головній ролі знявся Дейв Батіста. Він грає Джей Джея, агента ЦРУ, який має довести, що чогось вартий, щоб залишитись на роботі. Випадково доля його кар'єри опиняється в руках 9-річної Софі. Вони укладають угоду: Джей Джей вчить її, як воно - бути шпигуном, а Софі обіцяє нікому не розказувати про те, що він - агент під прикриттям. На цю незвичну парочку чекає чимало веселих і часом небезпечних пригод і справжня дружба. Режисер: Пітер Сігал Актори: Дейв Батіста, Хлоя Коулман, Кен Жонг, Крістен Шаал Дата старту: 12.09.2019 «Вечірні Вісті» .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика