Яйця не підвищують рівень холестерину, - дієтолог - «Автоновости» » «Новости Дня»
Сергей
Опубликовано: 06:20, 26 апреля 2019
Украина / Авто

Яйця не підвищують рівень холестерину, - дієтолог - «Автоновости»

Скоро Великдень. Саме час нагадати про переваги одного з перших важливих продуктів тваринного походження, який в ці дні з'явиться на наших столах - яйця. Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написала дієтолог...
Яйця не підвищують рівень холестерину, - дієтолог - «Автоновости»
Яйця не підвищують рівень холестерину, - дієтолог - «Автоновости»

Скоро Великдень. Саме час нагадати про переваги одного з перших важливих продуктів тваринного походження, який в ці дні з'явиться на наших столах - яйця.


Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написала дієтолог Світлана Фус.


Варто відзначити, що всупереч поширеній думці, яйця не підвищують рівень холестерину. Це тому що холестерин, який поставляється в організм з харчовими продуктами, не відкладається в судинах - відкладається тільки наш власний, що виробляється в печінці. Яйця, навпаки, впливають на зниження рівня "поганого" холестерину, тому, що містять лецитин, який значно ускладнює створення атеросклеротичних блящок.
В склад жовтка входять фосфоліпіди - вони прекрасні емульгатори. Тому жовтки добавляють в тісто, фарші та соуси. Фосфоліпіди важлива частина усіх біологічних мембран.
Яйця є одними з найбільш цінних натуральних продуктів. Вони підвищують імунітет, допомагають боротися з несприятливим впливом навколишнього середовища, інфекціями і стресами, нормалізують обмін речовин і допомагають майбутній мамі виносити здорового малюка.
Про що слід пам'ятати: яйця можуть викликати алергію. Непереносимість буває різною - тільки жовтків, тільки білків, того і іншого. Алергіки повинні обов'язково відстежувати "приховані" яйця в харчових продуктах.
Найкращий спосіб уникати патогенних бактерій - сальмонел, які пов'язують з яйцями - їсти лише належно приготовані. Уникайте рецептів з сирими яйцями, якщо не впевнені в їх походженні, смажте яєчню до затвердіння жовтка, варіть яйця не менше 2 хвилин.
А головне, що яйця доступний, здоровий і смачний продуктом харчування, який постійно знаходиться в нашому холодильнику.
За столом на Паску не переїдайтеся святковими стравами та яйцями зокрема.
Я рекомендую з'їдати не більше 1-2 шт на день.


Вечірні Вісті


...

Скоро Великдень. Саме час нагадати про переваги одного з перших важливих продуктів тваринного походження, який в ці дні з'явиться на наших столах - яйця. Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написала дієтолог Світлана Фус. Варто відзначити, що всупереч поширеній думці, яйця не підвищують рівень холестерину. Це тому що холестерин, який поставляється в організм з харчовими продуктами, не відкладається в судинах - відкладається тільки наш власний, що виробляється в печінці. Яйця, навпаки, впливають на зниження рівня "поганого" холестерину, тому, що містять лецитин, який значно ускладнює створення атеросклеротичних блящок. В склад жовтка входять фосфоліпіди - вони прекрасні емульгатори. Тому жовтки добавляють в тісто, фарші та соуси. Фосфоліпіди важлива частина усіх біологічних мембран. Яйця є одними з найбільш цінних натуральних продуктів. Вони підвищують імунітет, допомагають боротися з несприятливим впливом навколишнього середовища, інфекціями і стресами, нормалізують обмін речовин і допомагають майбутній мамі виносити здорового малюка. Про що слід пам'ятати: яйця можуть викликати алергію. Непереносимість буває різною - тільки жовтків, тільки білків, того і іншого. Алергіки повинні обов'язково відстежувати "приховані" яйця в харчових продуктах. Найкращий спосіб уникати патогенних бактерій - сальмонел, які пов'язують з яйцями - їсти лише належно приготовані. Уникайте рецептів з сирими яйцями, якщо не впевнені в їх походженні, смажте яєчню до затвердіння жовтка, варіть яйця не менше 2 хвилин. А головне, що яйця доступний, здоровий і смачний продуктом харчування, який постійно знаходиться в нашому холодильнику. За столом на Паску не переїдайтеся святковими стравами та яйцями зокрема. Я рекомендую з'їдати не більше 1-2 шт на день. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика