Олександр Трохимець: «Нафтогаз» повинен повернути всі гроші, які він отримав з кишень українців з травня 2016 р. по листопад 2017 року - «Культура» » «Новости Дня»
Douglas
Опубликовано: 21:30, 04 марта 2019
Украина / Культура

Олександр Трохимець: «Нафтогаз» повинен повернути всі гроші, які він отримав з кишень українців з травня 2016 р. по листопад 2017 року - «Культура»

Сьогодні, не побоюсь цього слова, історичний момент для України. Брехня від уряду Гройсмана, яку він, політики та оточення всіляких «експертів» та «реформаторів» вкручували у свідомість українців протягом останніх...
Олександр Трохимець: «Нафтогаз» повинен повернути всі гроші, які він отримав з кишень українців з травня 2016 р. по листопад 2017 року - «Культура»

Сьогодні, не побоюсь цього слова, історичний момент для України.


Брехня від уряду Гройсмана, яку він, політики та оточення всіляких «експертів» та «реформаторів» вкручували у свідомість українців протягом останніх 3-х років, стала брехнею юридично!


Колегія суддів Окружного адміністративного суду міста Києва у складі головуючого судді Євгена Аблова та суддів Мазур А.С., Чудак О.М. винесли історичне для України рішення. Суд визнав протиправною та нечинною З МОМЕНТУ ПРИЙНЯТТЯ Постанову Кабміну 315 від 27.04.2016 року за позовом Юлія Тимошенко. Тобто формула «Дюссельдорф плюс» визнана незаконною судом!


Що це означає для простого українця?


«Нафтогаз» повинен повернути всі гроші, які він отримав з кишень українців протягом періоду з травня 2016 р. по листопад 2017 року.
Ми можемо так само в судовому порядку відмінити наступні підвищення ціни на газ для населення за подальші періоди і повернути свої гроші.
Члени Кабміну і особисто Гройсман мають понести відповідальність за прийняття незаконного рішення, яке потягло за собою збитки мільйонів громадян та бюджету України на сотні мільярдів гривень. Юридичну, політичну і кримінальну.

І це далеко не повний перелік позитивних для кожного з нас наслідків!


Далі буде...


Олександр Трохимець, офіційний представник Юлії Тимошенко у «тарифних» судових процесах проти уряду та НКРЕКП, =68.ARAfcu3oOImOZo03XyswlF1aU99GkKWV7AmPEGesxW6dxVwCGgYMEMjgtecf88SJ_Rz-NrdMEdTi0_xPXAIiXzoRgySAZoQbwFpIUdzy883AwYLJGplvtOGbQIL2AMaTJTbu1Cy_89pzIO-37WlGeKU_F5CS1JcZDZVyI8WQ0DFZShxN99riqXEHM1U&__tn__=-R]Facebook


...

Сьогодні, не побоюсь цього слова, історичний момент для України. Брехня від уряду Гройсмана, яку він, політики та оточення всіляких «експертів» та «реформаторів» вкручували у свідомість українців протягом останніх 3-х років, стала брехнею юридично! Колегія суддів Окружного адміністративного суду міста Києва у складі головуючого судді Євгена Аблова та суддів Мазур А.С., Чудак О.М. винесли історичне для України рішення. Суд визнав протиправною та нечинною З МОМЕНТУ ПРИЙНЯТТЯ Постанову Кабміну 315 від 27.04.2016 року за позовом Юлія Тимошенко. Тобто формула «Дюссельдорф плюс» визнана незаконною судом! Що це означає для простого українця? «Нафтогаз» повинен повернути всі гроші, які він отримав з кишень українців протягом періоду з травня 2016 р. по листопад 2017 року. Ми можемо так само в судовому порядку відмінити наступні підвищення ціни на газ для населення за подальші періоди і повернути свої гроші. Члени Кабміну і особисто Гройсман мають понести відповідальність за прийняття незаконного рішення, яке потягло за собою збитки мільйонів громадян та бюджету України на сотні мільярдів гривень. Юридичну, політичну і кримінальну. І це далеко не повний перелік позитивних для кожного з нас наслідків! Далі буде. Олександр Трохимець, офіційний представник Юлії Тимошенко у «тарифних» судових процесах проти уряду та НКРЕКП, =68.ARAfcu3oOImOZo03XyswlF1aU99GkKWV7AmPEGesxW6dxVwCGgYMEMjgtecf88SJ_Rz-NrdMEdTi0_xPXAIiXzoRgySAZoQbwFpIUdzy883AwYLJGplvtOGbQIL2AMaTJTbu1Cy_89pzIO-37WlGeKU_F5CS1JcZDZVyI8WQ0DFZShxN99riqXEHM1U

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика