"Месники" зібрали понад $ 2 млрд у рекордні терміни - «Культура» » «Новости Дня»
Timmons
Опубликовано: 03:01, 07 мая 2019
Украина / Культура

"Месники" зібрали понад $ 2 млрд у рекордні терміни - «Культура»

Кінострічка "Месники: Фінал" зібрала в світовому прокаті за неповні два тижні $ 2,189 млрд. Таким чином, картина братів Ентоні і Джо Руссо побила рекорд фільму Джеймса Кемерона "Аватар", який подолав позначку в $ 2 млрд за 47 днів, повідомляє CNBC. Як зазначає телеканал, нові "Месники" зібрали цю суму за 11 днів прокату. Цей показник став найшвидшим в історії світового кінематографа. Станом на неділю, 5 травня, найкасовішим фільмом усіх часів залишається "Аватар". При цьому картина "Месники: Фінал" обійшла в цьому списку "Титанік" і
"Месники" зібрали понад $ 2 млрд у рекордні терміни - «Культура»
"Месники" зібрали понад $ 2 млрд у рекордні терміни - «Культура»

Кінострічка "Месники: Фінал" зібрала в світовому прокаті за неповні два тижні $ 2,189 млрд. Таким чином, картина братів Ентоні і Джо Руссо побила рекорд фільму Джеймса Кемерона "Аватар", який подолав позначку в $ 2 млрд за 47 днів, повідомляє CNBC.


Як зазначає телеканал, нові "Месники" зібрали цю суму за 11 днів прокату. Цей показник став найшвидшим в історії світового кінематографа.


Станом на неділю, 5 травня, найкасовішим фільмом усіх часів залишається "Аватар". При цьому картина "Месники: Фінал" обійшла в цьому списку "Титанік" і піднялася на друге місце в історії.


ua.interfax.com.ua


...

Кінострічка "Месники: Фінал" зібрала в світовому прокаті за неповні два тижні $ 2,189 млрд. Таким чином, картина братів Ентоні і Джо Руссо побила рекорд фільму Джеймса Кемерона "Аватар", який подолав позначку в $ 2 млрд за 47 днів, повідомляє CNBC. Як зазначає телеканал, нові "Месники" зібрали цю суму за 11 днів прокату. Цей показник став найшвидшим в історії світового кінематографа. Станом на неділю, 5 травня, найкасовішим фільмом усіх часів залишається "Аватар". При цьому картина "Месники: Фінал" обійшла в цьому списку "Титанік" і піднялася на друге місце в історії. ua.interfax.com.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика