Презентуємо трейлер комедії «Черлідерки» із Дайан Кітон в головній ролі - «Культура» » «Новости Дня»
Аркадий
Опубликовано: 12:35, 08 мая 2019
Украина / Культура

Презентуємо трейлер комедії «Черлідерки» із Дайан Кітон в головній ролі - «Культура»

Літня жінка на ім'я Марта (Дайан Кітон) переїжджає у нове помешкання. Це спільнота пенсіонерів, проте вона зовсім не відчуває себе людиною, яка доживає віку. Енергії вдосталь аби реалізувати те, що не вдалося у юні роки. Познайомившись ближче з жіночками, які тут мешкають, Марта вирішує організувати команду черлідерів. Карколомні трюки літнім пані вже не під силу, проте енергії та завзяття вистачить, аби поділитися ними з усім світом. Шеріл (Джекі Вівер), Олів (Пем Грієр) та Еліс (Рі Перлман) поділяють думки Марти і охоче беруться до
Презентуємо трейлер комедії «Черлідерки» із Дайан Кітон в головній ролі - «Культура»
Презентуємо трейлер комедії «Черлідерки» із Дайан Кітон в головній ролі - «Культура»

Літня жінка на ім'я Марта (Дайан Кітон) переїжджає у нове помешкання. Це спільнота пенсіонерів, проте вона зовсім не відчуває себе людиною, яка доживає віку. Енергії вдосталь аби реалізувати те, що не вдалося у юні роки.


Познайомившись ближче з жіночками, які тут мешкають, Марта вирішує організувати команду черлідерів. Карколомні трюки літнім пані вже не під силу, проте енергії та завзяття вистачить, аби поділитися ними з усім світом. Шеріл (Джекі Вівер), Олів (Пем Грієр) та Еліс (Рі Перлман) поділяють думки Марти і охоче беруться до роботи. У змаганнях черлідерів є поділ на вікові категорії. Жінки одностайно сходяться на думці, що вікова група «19+» - це саме про них. Попереду виснажливі тренування та віра в перемогу.


Прем'єра стрічки запланована на 9 травня.




"Вечірні Вісті"


...

Літня жінка на ім'я Марта (Дайан Кітон) переїжджає у нове помешкання. Це спільнота пенсіонерів, проте вона зовсім не відчуває себе людиною, яка доживає віку. Енергії вдосталь аби реалізувати те, що не вдалося у юні роки. Познайомившись ближче з жіночками, які тут мешкають, Марта вирішує організувати команду черлідерів. Карколомні трюки літнім пані вже не під силу, проте енергії та завзяття вистачить, аби поділитися ними з усім світом. Шеріл (Джекі Вівер), Олів (Пем Грієр) та Еліс (Рі Перлман) поділяють думки Марти і охоче беруться до роботи. У змаганнях черлідерів є поділ на вікові категорії. Жінки одностайно сходяться на думці, що вікова група «19 » - це саме про них. Попереду виснажливі тренування та віра в перемогу. Прем'єра стрічки запланована на 9 травня. "Вечірні Вісті" .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика