Сергій Соболєв: Треба створити нову коаліцію та новий уряд ще до парламентських виборів - «Культура» » «Новости Дня»
Анатолий
Опубликовано: 16:03, 14 мая 2019
Украина / Культура

Сергій Соболєв: Треба створити нову коаліцію та новий уряд ще до парламентських виборів - «Культура»

«Батьківщина» закликає Верховну Раду до проведення консультацій щодо створення нової парламентської коаліції та формування нового уряду до парламентських виборів. Про це в кулуарах Верховної Ради...
Сергій Соболєв: Треба створити нову коаліцію та новий уряд ще до парламентських виборів - «Культура»
Сергій Соболєв: Треба створити нову коаліцію та новий уряд ще до парламентських виборів - «Культура»

«Батьківщина» закликає Верховну Раду до проведення консультацій щодо створення нової парламентської коаліції та формування нового уряду до парламентських виборів.


Про це в кулуарах Верховної Ради України сказав перший заступник Голови фракції Сергій Соболєв.


«Якщо відбудуться дострокові парламентські вибори, то Верховна Рада працюватиме близько 70 днів. А якщо вибори будуть чергові, то це понад 7 місяців! Питання - з яким урядом? З яким прем'єром?» - риторично запитав народний депутат.


Сергій Соболєв нагадав, що зараз у Верховній Раді де-факто відсутня коаліція, що «робить неможливою роботу парламенту для ухвалення рішень і законів».


Саме тому, на його переконання, необхідне формування нової парламентської коаліції та уряду, адже «хтось повинен взяти відповідальність на себе» за стан справ у країні в період до проведення парламентських виборів, формування нової коаліції та нового уряду.


«Ми виступили з ініціативою погодити із новобраним президентом створення коаліції, обрання технічного прем'єр-міністра на період до проведення нових виборів і приведення до присяги новообраного парламенту. Хаосу у владі не може бути», - наголосив представник «Батьківщини».


ba.org.ua


...

«Батьківщина» закликає Верховну Раду до проведення консультацій щодо створення нової парламентської коаліції та формування нового уряду до парламентських виборів. Про це в кулуарах Верховної Ради України сказав перший заступник Голови фракції Сергій Соболєв. «Якщо відбудуться дострокові парламентські вибори, то Верховна Рада працюватиме близько 70 днів. А якщо вибори будуть чергові, то це понад 7 місяців! Питання - з яким урядом? З яким прем'єром?» - риторично запитав народний депутат. Сергій Соболєв нагадав, що зараз у Верховній Раді де-факто відсутня коаліція, що «робить неможливою роботу парламенту для ухвалення рішень і законів». Саме тому, на його переконання, необхідне формування нової парламентської коаліції та уряду, адже «хтось повинен взяти відповідальність на себе» за стан справ у країні в період до проведення парламентських виборів, формування нової коаліції та нового уряду. «Ми виступили з ініціативою погодити із новобраним президентом створення коаліції, обрання технічного прем'єр-міністра на період до проведення нових виборів і приведення до присяги новообраного парламенту. Хаосу у владі не може бути», - наголосив представник «Батьківщини». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика