Прокуратура Швеції попросила суд видати ордер на арешт Ассанжа - «Культура» » «Новости Дня»
Мстислав
Опубликовано: 20:11, 20 мая 2019
Украина / Культура

Прокуратура Швеції попросила суд видати ордер на арешт Ассанжа - «Культура»

У Швеції прокуратура в понеділок попросила у суду видати ордер на арешт засновника WikiLeaks Джуліана Ассанжа, який зараз перебуває у в'язниці у Великій Британії. Про це повідомляє "Європейська...
Прокуратура Швеції попросила суд видати ордер на арешт Ассанжа - «Культура»
Прокуратура Швеції попросила суд видати ордер на арешт Ассанжа - «Культура»

У Швеції прокуратура в понеділок попросила у суду видати ордер на арешт засновника WikiLeaks Джуліана Ассанжа, який зараз перебуває у в'язниці у Великій Британії.


Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на агентство Associated Press.


Прокурор Єва-Марі Перссон заявила, якщо шведський суд погодить затримання Ассанжа у зв'язку з підозрою у згвалтуванні, то вона видасть європейський ордер на арешт.


13 травня шведська прокуратура відновила попереднє розслідування щодо Ассанжа. У 2010 році він відвідав Швецію, й тоді дві шведські жінки заявили, що стали жертвами сексуальних злочинів, скоєних Ассанжем.


Хоча справу про ймовірний сексуальний злочин Ассанжа у Швеції було зупинено в 2017 році, звинувачення в згвалтуванні залишилися чинними. Шведська влада були вимушена відкласти справу, бо на той час Ассанж жив в посольстві Еквадору, і не було жодної перспективи привезти його до Швеції.


инулого місяця Ассанжа виселили з посольства Еквадору, де він переховувався з 2012 року. 11 квітня його негайно заарештувала британська поліція, і зараз він відбуває 50-тижневий термін в Британії за те, що в 2012 році не з'явився в суд після звільнення під заставу.


Засновнику WikiLeaks також загрожує видача США за нібито змову з метою злому комп'ютера Пентагону.


eurointegration.com.ua


...

У Швеції прокуратура в понеділок попросила у суду видати ордер на арешт засновника WikiLeaks Джуліана Ассанжа, який зараз перебуває у в'язниці у Великій Британії. Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на агентство Associated Press. Прокурор Єва-Марі Перссон заявила, якщо шведський суд погодить затримання Ассанжа у зв'язку з підозрою у згвалтуванні, то вона видасть європейський ордер на арешт. 13 травня шведська прокуратура відновила попереднє розслідування щодо Ассанжа. У 2010 році він відвідав Швецію, й тоді дві шведські жінки заявили, що стали жертвами сексуальних злочинів, скоєних Ассанжем. Хоча справу про ймовірний сексуальний злочин Ассанжа у Швеції було зупинено в 2017 році, звинувачення в згвалтуванні залишилися чинними. Шведська влада були вимушена відкласти справу, бо на той час Ассанж жив в посольстві Еквадору, і не було жодної перспективи привезти його до Швеції. инулого місяця Ассанжа виселили з посольства Еквадору, де він переховувався з 2012 року. 11 квітня його негайно заарештувала британська поліція, і зараз він відбуває 50-тижневий термін в Британії за те, що в 2012 році не з'явився в суд після звільнення під заставу. Засновнику WikiLeaks також загрожує видача США за нібито змову з метою злому комп'ютера Пентагону. eurointegration.com.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика