Епохи починаються і закінчуються людьми, – Юлія Тимошенко про Маркіяна Іващишина - «Происшествия» » «Новости Дня»
Катерина
Опубликовано: 20:29, 21 мая 2019
Украина / Происшествия и криминал

Епохи починаються і закінчуються людьми, – Юлія Тимошенко про Маркіяна Іващишина - «Происшествия»

Маркіян Іващишин - представник чистої і чесної епохи молодої України. Про це написала Юлія Тимошенко на своїй сторінці у Facebooк, висловлюючи сум з приводу смерті одного з провідників «Революції на граніті» 1990...
Епохи починаються і закінчуються людьми, – Юлія Тимошенко про Маркіяна Іващишина - «Происшествия»
Епохи починаються і закінчуються людьми, – Юлія Тимошенко про Маркіяна Іващишина - «Происшествия»

Маркіян Іващишин - представник чистої і чесної епохи молодої України.


Про це написала Юлія Тимошенко на своїй сторінці у Facebooк, висловлюючи сум з приводу смерті одного з провідників «Революції на граніті» 1990 року та громадського діяча, який сьогодні пішов з життя.


«Перша революція нового часу. 90-й рік. Студентське голодування. «Революція на граніті». Маркіян, Олесь Доній, тисячі зовсім молодих, юних людей, що вийшли на площу за ідею незалежності. Чиста і чесна епоха молодої нової України. Без продажності, підкупу, лицемірства», - написала лідер «Батьківщини.


Юлія Тимошенко також зазначила: «Епохи починаються і закінчуються людьми. Сучасники цього не помічають. Історики напишуть про це згодом».


ba.org.ua


...

Маркіян Іващишин - представник чистої і чесної епохи молодої України. Про це написала Юлія Тимошенко на своїй сторінці у Facebooк, висловлюючи сум з приводу смерті одного з провідників «Революції на граніті» 1990 року та громадського діяча, який сьогодні пішов з життя. «Перша революція нового часу. 90-й рік. Студентське голодування. «Революція на граніті». Маркіян, Олесь Доній, тисячі зовсім молодих, юних людей, що вийшли на площу за ідею незалежності. Чиста і чесна епоха молодої нової України. Без продажності, підкупу, лицемірства», - написала лідер «Батьківщини. Юлія Тимошенко також зазначила: «Епохи починаються і закінчуються людьми. Сучасники цього не помічають. Історики напишуть про це згодом». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика